Facebook Pixel Καλά, τους έβαλες να χτίζουν;
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-27 01:37:00

Καλά, τους έβαλες να χτίζουν;

Καλά, τους έβαλες να χτίζουν;

Ο Σάντος είπε πως «χτίζουμε τη νέα ομάδα» μετά την άθλια εμφάνιση με Μάλτα, όπου οι διεθνείς ήταν λες και… γύρισαν από την οικοδομή. Το άστρο Ρεχάγκελ όμως, πέρασε στον Πορτογάλο.
 

Η Ελλάδα πήρε τη νίκη έστω και στο 94’ με τη Μάλτα (1-0), ωστόσο η εμφάνιση της ήταν κάκιστη. Ο Σάντος θα πρέπει να… ψαχτεί. Δεν ήταν εικόνα ομάδας αυτή που παρουσίασε η εθνική. Οι παίκτες μπήκανε στο γήπεδο σα να είχαν γυρίσει μόλις από την... οικοδομή, εκεί που μάλλον «χτίζεται» η νέα εθνική, όπως δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το τέλος του ματς.

Τόσο αδύναμοι και νωχελικοί ήταν οι διεθνείς. Ούτε ίχνος έκρηξης και καμία οργάνωση στο παιχνίδι. Πολλές φορές δείχνανε ένα κλικ πίσω από τους διεθνείς της Μάλτας. Για όνομα του θεού! Και το χειρότερο είναι ότι όσο περνούσε ο χρόνος, δεν άλλαζαν και πολλά πράγματα. Ενώ, δηλαδή, θα έπρεπε να υπάρχει έξτρα κίνητρο μετά την γκέλα της Κροατίας, παρά ταύτα είδαμε μια εθνική χωρίς διάθεση και πολύ αργή.

Το τι έφταιξε ας το βρει ο Σάντος όσο είναι καιρός. Δεν θα παίζουμε συνέχεια με την Μάλτα. Έρχονται από το φθινόπωρο πολύ πιο δύσκολα παιχνίδια… Κι εκεί δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από την τύχη. 

Βέβαια, υπάρχει και κάτι θετικό. Τόσα χρόνια «κουραστήκαμε» να λέμε για το άστρο του Ρεχάγκελ. Ας μην ξεχνάμε, όμως, ότι υπάρχει και το άστρο Σάντος, το οποίο γνωρίζουμε από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ όταν καθάριζε τα παιχνίδια με 1-0 στο 90+. Το άστρο, λοιπόν, είτε από τον Γερμανό προπονητή, είτε από τον Πορτογάλο εξακολουθεί να φωτίζει συχνά τον δρόμο της εθνικής.

Η νίκη απόψε επί της Μάλτας μάς έβγαλε την ψυχή, όμως ευτυχώς που ήρθε ακόμα κι έτσι στο 94 κι από καραμπόλα για να βάλουμε το τρίποντο στο σακούλι και να πάρουμε κεφάλι στον όμιλο.

Ξαναλέμε όμως, πως στην εθνική πρέπει να κτυπήσει καμπανάκι γιατί με εμφανίσεις σαν αυτή με τους Μαλτέζους, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα στη συνέχεια. Δεν βλεπόταν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και φαινόταν ότι μόνο με ένα θαύμα θα πάρει το τρίποντο από τους αξιόμαχους παίκτες της Μάλτας. Και τελικά το θαύμα έγινε. Με το άστρο… 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags