Facebook Pixel «Τώρα χτίζεται η ομάδα, οι νέοι θα μπουν στο κλίμα»
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-27 01:50:00

«Τώρα χτίζεται η ομάδα, οι νέοι θα μπουν στο κλίμα»

«Τώρα χτίζεται η ομάδα, οι νέοι θα μπουν στο κλίμα»

Ικανοποιημένος από τη νίκη της Ελλάδας εμφανίστηκε ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος τόνισε πως σημασία έχουν οι βαθμοί, αφού αυτοί δίνουν πρόκριση.
 

Μιλώντας στο Nova Sport FΜ 94,6 o Κατσουράνης είπε: «Αυτές οι νίκες δίνουν προκρίσεις. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι που μετράει. Το παιχνίδι άρχισε να γίνεται δύσκολο από την στιγμή που δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει γκολ.

Η ομάδα είχε διάθεση και προσπάθησε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και πήραμε τη νίκη. Τις δυσκολίες τις ξέραμε, δεν κάναμε καλά κάποια πράγματα που είχαμε πει ότι θα κάνουμε αλλά αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι υπήρχε διάθεση και προσπάθεια από όλα τα παιδιά».

Αναφορικά με τους περαιτέρω στόχους της Ελλάδας είπε: «Στόχος είναι να μείνει η ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου και να πάει στα τελικά. Είμαστε χαρούμενοι όλοι και συνεχίζουμε με καλή ψυχολογία».

Σχετικά με τις αλλαγές που έχει επιφέρει η παρουσία του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής σχολίασε: «Νομίζω ότι είναι νωρίς για να κρίνουμε τον προπονητή. Σήμερα, νομίζω ότι δεν ήταν θέμα προπονητή. Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα. Η ομάδα τώρα χτίζεται και οι νέοι μέσα από τις επιτυχίες θα μπαίνουν στο κλίμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags