Facebook Pixel Ερνέστο, σε εξέθεσε ο μικρός!
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-27 09:30:00

Ερνέστο, σε εξέθεσε ο μικρός!

Ερνέστο, σε εξέθεσε ο μικρός!

Δεν άντεξε και ξέσπασε ο Φετφατζίδης που δεν παίζει στον Ολυμπιακό! Έδειξε να μην ξέρει τον λόγο. "Εγώ τα δίνω όλα στις προπονήσεις, ευτυχώς που υπάρχει η Εθνική"!

Ποιος θα το περίμενε! Ο «μικρός», ο Γιάννης Φετφατζίδης, το μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού και της Ελλάδος, που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει όλον αυτόν τον καιρό, βγήκε και μίλησε για τον παραγκωνισμό του στους «ερυθρολεύκους» αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον Ερνέστο Βαλβέρδε!

Δεν άντεξε άλλο ο «Φέτφα» και ξέσπασε με δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι της Ελλάδος στη Μάλτα. Όπως σας ενημερώσαμε από χθες, ο νεαρός άσος είπε και ήταν ξεκάθαρος:

"Για μένα ευτυχώς υπάρχει η Εθνική. Τα δίνω όλα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και από εκεί και πέρα βλέπουμε…", είπε ο Φετφατζίδης.

Πρόκειται για δηλώσεις που φανερώνουν ανοιχτά την απορία του μικρού για το γεγονός ότι όχι μόνο δεν παίζει στον Ολυμπιακό, αλλά είναι εκτός αποστολής επί σειρά παιχνιδιών.

Από το λιμάνι θεωρούν ότι ο Βαλβέρδε χειρίζεται άψογα το θέμα με τον Φετφατζίδη και ο Βάσκος δηλώνει ότι περιμένει περισσότερη προσπάθεια από τον παίκτη στις προπονήσεις.

Σε αυτό απάντησε άμεσα χθες ο «Φέτφα» που είπε ότι κατά τη γνώμη του τα δίνει όλα! Εμείς δεν θα αναλύσουμε -ξανά- τους λόγους που έχει παραγκωνιστεί ο νεαρός άσος, γιατί κατά τη γνώμη μας είναι ...ανεξήγητοι.

Τα έχουμε ξαναγράψει, άλλωστε, πολλές φορές και έχουμε τονίσει ότι ο παίκτης θυσιάστηκε σε πολλά παιχνίδια για να παίξουν κάποιοι παίκτες που θεωρούνται «τελειωμένοι» από τον Ολυμπιακό (βλ. Ρόμενταλ).

Και ούτε θα υιοθετήσουμε την αστεία άποψη ότι "καλά κάνει ο Βαλβέρδε με τον μικρό για να μην τον …κάψει". Αυτά είναι κουραφέξαλα! Και για εμάς αξία έχουν οι δηλώσεις του «Φέτφα» που εκθέτουν τον Βαλβέρδε. Ο μικρός θέλει να παίζει και νιώθει αδικημένος όταν ο Βάσκος τον αφήνει σπίτι του κάθε αγωνιστική με το πρωτάθλημα να έχει κριθεί!

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ο Σάντος υπολογίζει πιο πολύ στον «Φέτφα» από τον Βαλβέρδε και όταν είδε τα σκούρα χθες κόντρα στην Μάλτα, ο μικρός ήταν από τις πρώτες επιλογές του από τον πάγκο για τον ξελασπώσει. Και, φυσικά, δεν τα πήγε άσχημα ο μικρός όσο αγωνίστηκε.

Υπομονή, ρε, «Φέτφα». Λογικά, τώρα, που η διαφορά είναι στο +10, και έφυγαν τα "δύσκολα" παιχνίδια, μπορεί και να είσαι στην αποστολή για τον αγώνα με την Καβάλα. Αλλιώς εξέδρα... Ξέρεις εσύ. Για να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags