28/03/11 - 23:44

"Μπροστά στους άλλους, είμαστε άρχοντες"

O Kώστας Νικολακόπουλος συγκρίνει την κατάσταση άλλων ομάδων σε σχέση με τον Ολυμπιακό και υποστηρίζει ότι στην ομάδα του Πειραιά είναι όλα μία χαρά!

"Μπροστά στους άλλους, είμαστε άρχοντες"
36.712views 0shares

• Αν μη τι άλλο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού νιώθουν καλά αυτό τον καιρό. Κι όχι μόνο γιατί πήρε η ομάδα τους το πρωτάθλημα, αλλά και γιατί έχει μία ισχυρή διοίκηση.

• Βλέπουν ότι στον ΠΑΟ έχουν να κάνουν μία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και δεν υπάρχουν κάποιοι να βάλουν τα λεφτά…Μόνο ο Παύλος Γιαννακόπουλος έχει μία προθυμία να συμμετάσχει με το ποσοστό του. Ψάχνουν πρόεδρο και δεν βρίσκουν, παιδεύονται τόσους μήνες μήπως αναλάβει ο Πολέμης κλπ, κλπ.

• Βλέπουν ότι στην ΑΕΚ αγωνιούν να βρουν τα 4-5 εκ. Ευρώ, που χρειάζονται απλά για να πάρουν την αδειοδότηση…Ο Παππάς έλεγε ότι έβαζε το ποσοστό του αρκεί να το βάλει κι ο Νοτιάς….Ο Νοτιάς δεν βρίσκονταν κι έψαχναν να τον εντοπίσουν…Ο Αδαμίδης συζητάει με τον…Μακρή, τον πρώην της Παναχαϊκής κ.ο.κ.

• Βλέπουν ότι στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει δίφραγκο ούτε για ταξί κι ότι οι παίκτες έχουν κάνει ήδη απεργία γιατί είναι απλήρωτοι.

• Και λένε, «μια χαρά είμαστε εμείς στον Ολυμπιακό». Η, κάνω λάθος;

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ