Facebook Pixel Προσεύχεται για την ΑΕΚ
Life
| 2011-03-27 23:02:00

Προσεύχεται για την ΑΕΚ

Προσεύχεται για την ΑΕΚ

Τον Έντερ ανακάλυψαν έξω από Ευαγγελική Εκκλησία, όπου παραδέχτηκε ότι προσεύχεται στον Θεό για την ΑΕΚ…

Οι Βραζιλιάνοι έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τον Θεό και τη θρησκεία. Το www.sport-fm.gr το ήξερε. Εντοπίζοντας τον Λουίς Έντερ της ΑΕΚ έξω από την Ευαγγελική εκκλησία της Καλλιθέας (την οποία συχνά επισκέπτεται μαζί με τους συμπαίκτες του Γκερέιρο και Λεονάρντο), απλά το επιβεβαίωσε. Σε μια περίοδο γενικότερα δύσκολη για την Ένωση, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός παραδέχεται ότι -εκτός της δικής του πορείας σ’ αυτή- προσεύχεται για να πετύχει, τουλάχιστον, τους στόχους που της έχουν απομείνει.

Μετά το τέλος της λειτουργίας, εμφανώς ευδιάθετος, είπε: «Ο Θεός είναι μαζί μου σε όλη μου την ζωή και μου δίνει δύναμη. Σε κάθε δύσκολη στιγμή που έχω βρεθεί ζητάω την βοήθειά του και πάντα επιλέγω ανάλογα με την καθοδήγηση που μου δίνει. Όταν άρχισα την καριέρα μου είχα πολλές δυσκολίες όμως ήταν δίπλα μου και τις ξεπέρασα με τη βοήθεια του Θεού».

Ερχόμενος με την γυναίκα του Μαριάνα από την Τρίπολη στην Αθήνα αναγκάστηκε να προσαρμοστεί σε νέους ρυθμούς ζωής και φυσικά να κάνει «νέους» φίλους, κάτι που φαινομενικά τα κατάφερε: «Τουλάχιστον 3-4 φορές επισκέπτομαι την Ευαγγελική εκκλησία και βρίσκω πολλούς φίλους. Συνήθως ερχόμαστε με τους συμπαίκτες μου Λεονάρντο και Γκερέιρο, όμως αυτή την φορά δεν μπορούσαν να έρθουν. Είναι κάτι ευχάριστο αυτό για μένα γιατί μπορώ να συναντήσω ανθρώπους με τους οποίους πιστεύω τα ίδια πράγματα και φυσικά έχουμε πίστη στο Θεό. Περνάμε αρκετά όμορφα όταν βρισκόμαστε όλοι μαζί και κάνουμε διάφορα πράγματα μαζί για να περνάμε καλά. Τον περισσότερο χρόνο μου τον περνάω μαζί τους γιατί αυτό με ικανοποιεί ψυχικά».

Βέβαια δεν θα μπορούσε να μην κάνει μια αναφορά στην ομάδα που αγωνίζεται, αλλά και στο μέλλον του: «Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Σημασία έχει ότι πρωτίστως εγώ αλλά και οι Λεονάρντο και Γκερέιρο, με τους οποίους ερχόμαστε και εκκλησιαζόμαστε μαζί, προσευχόμαστε και ευελπιστούμε το καλύτερο για την ΑΕΚ και να πετύχει τους στόχους που έχουν απομείνει. Αυτή την στιγμή θέλω να ολοκληρωθεί ο δανεισμός μου στην ΑΕΚ και να κάνω ήρεμες διακοπές. Από εκεί και πέρα θα ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα και ακόμα περισσότερο στην ΑΕΚ».

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags