Facebook Pixel «Δεν είμαι και εγκληματίας… »
Άλλα Σπορ
| 2011-03-28 12:02:00

«Δεν είμαι και εγκληματίας… »

«Δεν είμαι και εγκληματίας… »

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η απολογία της Κατερίνας Θάνου, για το περίφημο τροχαίο την παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, το οποίο δεν… θυμόταν!

Η υπόθεση, πλέον, έχει μπει στην τελική της ευθεία, καθώς ο Κεντέρης παραμένει στην Αμερική για προσωπικό θέμα και δεν πρόκειται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο.

Η Θάνου κατέθετε για περίπου σαράντα λεπτά, σχολιάζοντας ότι σε 300 ελέγχους που της είχαν γίνει ποτέ δεν βρέθηκε θετική, ενώ κατηγόρησε τον Τύπο ότι της συμπεριφέρθηκε όπως σε εγκληματία.

Αναφέρθηκε, φυσικά και στο τροχαίο, εξηγώντας ότι είχαν πάει με τον Κεντέρη στο Ολυμπιακό Χωριό προκειμένου να πάρουν τις διαπιστεύσεις τους και μετά στο σπίτι της.

Το γεγονός της είδησης, όπως μετέδιδαν τα κανάλια, ότι οι δύο αθλητές κρύβονται και όσα ειπώθηκαν εκείνες της ώρες προκάλεσαν τον εκνευρισμό στον Κεντέρη, με τους δύο τους να αποφασίζουν να πάρουν τη μηχανή και να πάνε στο Ολυμπιακό Χωρίο.

Δεν θυμόταν...

Το… ζουμί, όμως, ήταν όσα (δεν) είπε για το τροχαίο. Ο λόγος; Όπως υποστήριξε, δεν θυμόταν τι έγινε, παρά μόνο ότι κάποιος περαστικός θέλησε να τους βοηθήσει και να τους μεταφέρει εκείνος στο Ολυμπιακό Χωριό. Μία ζαλάδα του Κεντέρη, όμως, τους ανάγκασε να αλλάξουν πορεία και να κατευθύνουν στο νοσοκομείο.

Η αθλήτρια εξέφρασε την απορία της γιατί η ΔΟΕ δεν τους έδωσε παράταση, όπως έχει συμβεί σε άλλους αθλητές, ενώ τόνισε ότι ο Κεντέρης τηλεφώνησε στον Τζέκο, προκειμένου να τον ενημερώσει για το τροχαίο. Κάτι που προκάλεσε την ένσταση του προέδρου, αφού ο προπονητής είχε καταθέσει πως ο περαστικός τον είχε ειδοποιήσει για το συμβάν και όχι κάποιος από τους αθλητές του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags