Facebook Pixel "H καλύτερη ομάδα της Ελλάδας"
Life
| 2011-03-28 12:47:00

"H καλύτερη ομάδα της Ελλάδας"

"H καλύτερη ομάδα της Ελλάδας"

Ο Ηλίας Ζούρος παρουσιάστηκε σήμερα ως προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ και τόνισε: "είμαστε εδώ για να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά και να πάμε ακόμη ψηλότερα".

Οι δηλώσεις του Ηλία Ζούρου:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομοσπονδία και ιδιαίτερα τον πρόεδρο για τα καλά του λόγια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομοσπονδία που μου εμπιστεύτηκε τη θέση. Είναι μια σημαντική θέση για κάθε προπονητή. Μπορεί να έχει ευθύνες και η ομάδα να βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο, αλλά είμαστε εδώ για να την κρατήσουμε ψηλά και να πάμε ακόμη ψηλότερα.

Η Εθνική ομάδα είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, είναι μία όαση και κάνει πάντα το παν για να είναι η χώρα μας στην κορυφή στο εξωτερικό. Σαν προπονητής που ζει έξω, ξέρω καλά πως είναι σημαντικό να υπάρχει κάτι που να μας αντιπροσωπεύει καλά έξω. Είναι η βιτρίνα μας. Θέλω να πάμε καλά, θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στη διάθεσή μας και να υπάρχει υγεία. Από εκεί και πέρα, ραντεβού το καλοκαίρι».

«Στο τεχνικό τιμ είναι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο Δημήτρης Πρίφτης και ο Γιάννης Παπαγεωργίου που ήταν από πριν στο τεχνικό τιμ και θα υπάρχει ένα ακόμη άτομο που θα ασχολείται με το βίντεο, γιατί θέλουμε οι προπονητές να είμαστε απερίσπαστοι στη δουλειά μας».

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, είπε: «Το ελληνικό μπάσκετ αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά που ξεκινά μια συνεργασία με έναν προπονητή που προέρχεται από την παραγωγή του ελληνικού μπάσκετ, τον Ηλία Ζούρου. Έχουμε ξανασυνεργαστεί, είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει το μπάσκετ τρόπο ζωής, είναι επαγγελματίας με την έννοια της ευθύνης και της γνώσης και δεν ρουτινιάζει, δεν έχει δημοσιοϋπαλληλική σχέση με το μπάσκετ.

Προσπαθεί συνέχεια σε επίπεδο γνώσης, ενημερώνεται για τις εξελίξεις, αν και από ό,τι βλέπω οι εξελίξεις δεν είναι πολύ μεγάλες, παρά μόνο αλλάζει η ορολογία. Transition game είχαμε και την εποχή που έπαιζε μπάσκετ ο Κολοκυθάς (γέλια)».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags