28/03/11 - 18:25

«Δεν αλλάζουμε σύστημα»

Πρόσωπα θα αλλάξει ο Φερνάντο Σάντος στο φιλικό με την Πολωνία την Τρίτη (29/3), αλλά όχι και σύστημα, όπως ξεκαθάρισε ο Πορτογάλος την παραμονή του αγώνα.

«Δεν αλλάζουμε σύστημα»
24.762views 0shares

«Πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς σαν επίσημο» είπε αρχικά για το φιλικό με την Πολωνία και ξεκαθάρισε ότι «αλλαγή στο σύστημα δεν θα γίνει. Δεν παρεκκλίνουμε του συστήματος που υπάρχει. Δεν προλαβαίνουμε κιόλας μέσα σε δύο ημέρες να αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού. Θα γίνουν κάποιοι πειραματισμοί σε πρόσωπα αφού και στο επόμενο ματς με τη Μάλτα θα λείπουν κάποιοι» είπε ο Πορτογάλος τεχνικός και στη συνέχεια μίλησε για το πως βίωσε το ματς με τη Μάλτα:

«Η Μάλτα παρουσιάστηκε όπως την περιμέναμε. Ωστόσο, εμείς ήμασταν αυτοί που δεν εφαρμόσαμε όσα είχαμε πει. Είχαμε ένα όχι και τόσο καλό πρώτο ημίχρονο. Στη συνέχεια, η Μάλτα άρχισε να ανεβαίνει και εμείς αρχίσαμε να αγχωνόμαστε. Στο τέλος μίλησε η διάθεση και η αποφασιστηκότητα των παικτών που δικαιώθηκαν για την επιμονή τους».

Τέλος, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο προπονητής της Πολωνίας θεωρεί σίγουρη της συμμετοχής της Ελλάδας στο Euro 2012, ο Σάντος είπε ότι «δεν πρέπει να παρασυρόμαστε και να είμαστε αλαζόνες σε κανένα ματς. Πρέπει να βλέπουμε όλα τα ματς το ίδιο και πιστεύω θα είμαστε στο Euro».
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ