Facebook Pixel «Ντροπή της ΕΠΟ αυτό που έκανε στον ΠΑΟΚ!»
Life
| 2011-03-28 18:43:00

«Ντροπή της ΕΠΟ αυτό που έκανε στον ΠΑΟΚ!»

«Ντροπή της ΕΠΟ αυτό που έκανε στον ΠΑΟΚ!»

Ο Βασίλης Σαμπράκος σχολιάζει την κωλυσιεργία της ΕΠΟ στο θέμα της εκδίκασης των επεισοδίων στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Είναι πραγματικά αδιανόητο αυτό που συνέβη με την υπόθεση της εκδίκασης του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Σαν να έχει βαλθεί η ΕΠΟ να πείσει τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του ότι αποφασίζει με δύο μέτρα και σταθμά για το ποδόσφαιρο.

Ότι στα δικά της μάτια παίζει ρόλο το χρώμα και το … βάρος της φανέλας. Ακόμη και αν ήθελε, δεν θα μπορούσε να κάνει τέτοια κουταμάρα, δηλαδή να δείξει με τη συμπεριφορά της ότι τα αντανακλαστικά της πειθαρχικής επιτροπής της λειτουργούν ανάλογα με το χρώμα της φανέλας της κατηγορούμενης ομάδας.

Εχω γράψει και πει πολλές φορές ότι όλοι αυτοί οι συνταξιούχοι δικαστικοί που αποφασίζουν για το ποδόσφαιρο ζουν σε γυάλα. Δεν κυκλοφορούν στο ποδόσφαιρο, δεν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, δεν συναισθάνονται, δεν νιώθουν το ποδόσφαιρο.

Δεν μπορώ όμως να σκεφτώ ότι φταίνε μόνο αυτοί για τα απαράδεκτα λάθη στις υποθέσεις των εκδικάσεων. Για όσα κάνει και δεν κάνει κάθε πειθαρχική επιτροπή την ευθύνη φέρει πρώτη από όλους η διοίκηση της ΕΠΟ. Δική τους η ευθύνη για το σημερινό κατάντημα.

Η διοίκηση του ελληνικού ποδοσφαίρου αυτό ακριβώς του είπε σήμερα του ΠΑΟΚ: ότι στα δικά της μάτια είναι παρακατιανός. Ντροπή!

Πηγή: exedrasports.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags