Facebook Pixel Eλπίδες με… Ποτουρίδη
Life
| 2011-03-28 23:07:00

Eλπίδες με… Ποτουρίδη

Eλπίδες με… Ποτουρίδη

Χάρη στο γκολ του Ποτουρίδη με πέναλτι στο 51`, η Εθνική Ελπίδων νίκησε 1-0 την αντίστοιχη του Βελγίου σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην πόλη Μπέρινγκεν.

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και έχασε σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Γιάννου βρέθηκε μόνος απέναντι στον Καμίνσκι όμως σούταρε άουτ. Καλές στιγμές η Εθνική μας είχε επίσης στο 17΄ (ο Ντε Μποκ έδιωξε τελευταία στιγμή προ του Βέλλιου) και στο 35΄ (γυριστό σουτ Χρυσοφάκη μόλις άουτ). Οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερή τους ευκαιρία στο 27΄ με το δοκάρι του Ντε Μπρούιν σε εκτέλεση φάουλ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπήκε δυνατά και στο β΄ ημίχρονο, έχοντας δοκάρι στο 47΄ με τον Καραγκούνη. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Εθνική κέρδισε πέναλτι (ο Ντε Μποκ ανέτρεψε τον Γιάννου), το οποίο εκτέλεσε ο Ποτουρίδης κάνοντας το 0-1.

Ο ρυθμός στη συνέχεια του αγώνα ανέβηκε περισσότερο και οι καλές φάσεις διαδέχονταν η μια την άλλη. Στο 61΄ ο Γιάννου δεν μπόρεσε να στείλει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, στο 68΄ ο Λάμπρου απόκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Μπεντέκε, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Πέτσος αστόχησε από το ύψος του πέναλτι. Η τελευταία καλή στιγμή στον αγώνα ήταν για τους Βέλγους στο 84΄, με την άστοχη κεφαλιά του Ανγκέλι από το ύψος της μικρής περιοχής.

ΕΛΛΑΔΑ: Λάμπρου, Σκόνδρας, Ποτουρίδης (59΄ Σοϊλέδης), Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Πέτσος (85΄ Τσίτας), Χρυσοφάκης (64΄ Βασιλόγιαννης), Λαγός, Γιάννου (77΄ Τσουμάνης), Φορτούνης (77΄ Καρέλης), Καραγκούνης (59΄ Μητρόπουλος)

Πηγή: epo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags