29/03/11 - 11:51

"Οι εχθροί της Εθνικής ομάδας"

Ο Στράτος Σεφτελης γράφει στο "Εθνοσπόρ" για όλους εκείνους που τα βάζουν με την Εθνική και το θέμα που (δεν) προσφέρει, στηριζόμενοι σε γελοιότητες γιατί η Εθνική αποτελεί τον μεγάλο αντίπαλο του τυφλού οπαδισμού.

"Οι εχθροί της Εθνικής ομάδας"
45.941views 0shares

Το βρήκαν το παραμύθι! Και το λανσάρουν όλο και πιο συχνά... Κι ας μην έχει δράκο! «Η Εθνική δεν παρουσιάζει θέαμα. Μπορεί να κερδίζει, αλλά δεν βλέπεται...». Αυτά είναι γέννημα εγκεφάλων που το περιεχόμενό τους αρκεί για να είναι τυφλοί οπαδοί συλλόγων. Παραπέρα δεν μπορούν να βαδίσουν ούτε βήμα.

Σε όλες τις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες, η Εθνική είναι πάνω απ' όλα! Εκεί όπου έχουν ομαδάρες, όχι τους καφενέδες που πάμε και βλέπουμε εδώ. Αυτή η Εθνική λοιπόν, που μερικούς τους ξινίζει το ποδοσφαιρικό θέαμα που παράγει, είναι εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ενός ποδοσφαίρου, του «μαύρου χρήματος», των στημένων, των CDs, της τυφλής βίας, των «ραντεβού» των οργανωμένων, της πλήρους αναξιοπιστίας, της οικονομικής αθλιότητας σχεδόν όλων των ΠΑΕ.

Οπως δεν έχει το ποδόσφαιρό μας ο χάρτης, κανονικά έτσι έπρεπε να μην έχει και την Εθνική μας. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα μας πάει να πετύχει έναν ακόμη άθλο: να είναι παρούσα σε τελικά Euro για τρίτη συνεχόμενη φορά! Κάτι που αποτελεί τεράστια υπέρβαση για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι ό,τι ποιοτικό υπάρχει σ΄ αυτόν τον θλιβερό χώρο. Τα βάζουν λοιπόν με την Εθνική, στηριζόμενοι σε γελοιότητες, γιατί η Εθνική αποτελεί τον μεγάλο αντίπαλο του τυφλού οπαδισμού. Γιατί συνειδητοποιούν πως όλο και πιο πολλοί ασπάζονται την πραγματικότητα πως η Εθνική είναι η μόνη ομάδα που αξίζει κάποιος να είναι οπαδός. Και αυτό είναι επικίνδυνο γι΄ αυτούς. Γι΄ αυτό τη γελοιοποιούν!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ