Facebook Pixel Μπέος ή ...αποδιοπομπαίος;
Life
| 2011-03-29 16:30:00

Μπέος ή ...αποδιοπομπαίος;

Μπέος ή ...αποδιοπομπαίος;

Το σαρδάμ του Μαρινάκη με τους "...μπαίους τράγους" θύμισε ο Μπέος στις δηλώσεις σχετικά με την κλήση του ως ύποπτος για τις κασέτες. "Άλλοι θα κάτσουν στο σκαμνί", είπε.

Μπορεί ο εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, να κάλεσε τον Αχιλλέα Μπέο να καταθέσει ως ύποπτος για το σκάνδαλο με τις κασέτες, όπως σας ενημερώσαμε προηγουμένως, αλλά στις πρώτες του δηλώσεις ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου έδειξε να μην έχει καταλάβει τη σημασία της κλήσης του εισαγγελέα.

Η ερώτηση που δέχθηκε ο Αχιλλέας Μπέος, πριν από λίγο στο ραδιόφωνο του Novasport FM, ήταν ξεκάθαρη: "τι έχετε να πείτε για την κλήση του με την ιδιότητα του υπόπτου από τον αθλητικό εισαγγελέα;", ωστόσο ο παράγοντας του ποδοσφαίρου έκανε σαν μην άκουσε τη λέξη "ύποπτος" και απάντησε:

"Εγώ έχω κληθεί να καλέσω ως μάρτυρας και μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορεί να προκύψουν στοιχεία ότι θα κληθεί κάποιος ως κατηγορούμενος. Αν από τις καταθέσεις προκύπτουν ενδείξεις ή αποδείξεις, τότε θα με καλέσει ως κατηγορούμενο".

Με αυτά τα λόγια ο Μπέος υποστηρίζει ότι κλήθηκε ως απλός μάρτυρας, αλλά τα πράγματα δεν έχουν έτσι αφού σύμφωνα με την κλήση του εισαγγελέα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου είναι ύποπτος, και μάλιστα ο πρώτος, που θα καταθέσει για το σκάνδαλο με τις κασέτες καθώς υπάρχει η υποψία σε βάρος του ότι εκβίασε τον διαιτητή Δαλούκα.

Μάλιστα, την ώρα που κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να μην κληθεί άλλος ύποπτος γι’ αυτή την υπόθεση (Άρης – Παναθηναϊκός) ο Αχιλλέας Μπέος εξέφρασε τη βεβαιότητα με τις δηλώσεις του ότι "άλλος τελικά θα καθίσει σκαμνί"!

Βεβαίως και ο Αχιλλέας Μπέος δεν κλήθηκε ως απλός μάρτυρας, αφού η διαδικασία της κατάθεσης των μαρτύρων έχει ολοκληρωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα με την κατάθεση του Νικόλα Πατέρα, ο οποίος υποστήριξε ότι είναι προσβλητικό για τον ίδιο να έχει συνομιλητή τον Μπέο στις κασέτες, αλλά και του Βασίλη Τεροβίτσα.

Τις προηγούμενες μέρες είχαν καταθέσει επίσης ως μάρτυρες και οι κ.κ. Πιλάβιος, Βασσάρας, Δαλούκας, Βοργιάς, Θωμαϊδης και Κούγιας. Ο Μπέος, φυσικά, δεν ήταν σε αυτή τη "λίστα" και τώρα η κλήση του είναι ως "ύποπτος", άσχετα αν δεν το κατάλαβε ή έκανε ότι δεν το κατάλαβε…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags