Facebook Pixel «Βάλτε το Κύπελλο στις βαλίτσες»
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-29 22:12:00

«Βάλτε το Κύπελλο στις βαλίτσες»

«Βάλτε το Κύπελλο στις βαλίτσες»

Επιχείρηση ανασύνταξη επικρατεί στην ΑΕΚ μετά την επιστροφή των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις, ύστερα από τριήμερο ρεπό. Τι είπε ο Χιμένεθ στους «κιτρινόμαυρους».

Τρεις ημέρες εκτός προπονήσεων είναι αρκετές για έναν ποδοσφαιριστή να βγει εκτός κλίματος και να αποσυντονιστεί. Οπότε, ο Μανόλο Χιμένεθ ανέλαβε δράση στην προπόνηση της Τρίτης προκειμένου να επαναφέρει τους παίκτες σε πιο αγωνιστικά πλαίσια, υπενθυμίζοντας τους μεγάλους στόχους της «Ένωσης».

«Σήμερα επιστρέφουμε στις προπονήσεις, αν και δεν θα είναι πολύ δυνατή σήμερα για να είμαστε καλά όλοι μας για την αυριανή. Μπαίνουμε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και πρέπει από εδώ και πέρα να έχουμε στο μυαλό μας μόνο νίκες», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ισπανού τεχνικού ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για το μεγάλο ραντεβού με τον Ατρόμητο στις 30 Απριλίου:

«Το Κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος μας και πρέπει στις διακοπές μετά το τέλος της σεζόν να το έχουμε όλοι στις βαλίτσες μας…».

Ο προπονητής της ΑΕΚ, όμως δεν άφησε στην… απέξω και το πρωτάθλημα: «Σημαντικός για την ομάδα είναι και ο στόχος της πρώτης θέσης στα πλέι οφ, για τον οποίο θα παλέψουμε όλοι μας» είπε μεταξύ άλλων ο Χιμένεθ σήμερα στα Σπάτα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags