Facebook Pixel «Μέχρι τον Ιούνιο θα έχουμε βελτιωθεί»
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-30 00:37:00

«Μέχρι τον Ιούνιο θα έχουμε βελτιωθεί»

«Μέχρι τον Ιούνιο θα έχουμε βελτιωθεί»

Μπορεί το παιχνίδι της Ελλάδας με την Πολωνία να ήταν φιλικό, ο Φερνάντο Σάντος όμως δεν εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα των παικτών του.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι χρειάζονται και άλλα περιθώρια βελτίωσης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα πολλά νέα πρόσωπα και τις αλλαγές που έκανε.

«Ένα παιχνίδι για το οποίο δεν είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι, μια και δεν ήρθε η νίκη. Κρατάμε όμως τη διάθεση των παικτών που έτρεξαν και προσπάθησαν. Δεν φτάσαμε όμως στα επίπεδα που θα ήθελα. Χωρίς να κάνουμε μεγάλο ματς κάναμε τρεις μεγάλες φάσεις για γκολ. Και γενικά όταν παίζαμε απλά βρίσκαμε τρόπο να απειλήσουμε» τόνισε αρχικά ο Σάντος και συνέχισε:

«Η Πολωνία είναι πολύ δυνατή ομάδα, και δεν ήταν εύκολο ματς. Πρέπει να μην κάνουμε πολλές ατομικές ενέργειες, γιατί αυτά δεν βοηθάνε… Βάλαμε νέα παιδιά να παίξουν, και τα πήγαν καλά. Σαν γενική εικόνα η ισοπαλία είναι δίκαιη. Εμείς έχουμε λίγο χρονο να βελτιωθούμε αλλά θα τα καταφέρουμε, μέχρι το ματς του Ιουνίου με τη Μάλτα για τα προκριματικά».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πολλές αλλαγές που έκανε: «Είχαμε παίκτες με σημαδια κόπωσης, και δοκιμάσαμε και παίκτες που δεν είχαν τόσο χρόνο συμμετοχής στην Εθνική ώστε να δούμε πως θα ανταπεξέλθουν. Οι παίκτες όλοι πάλεψαν στο γήπεδο και προσπάθησαν να βγάλουν όσα κάναμε στην προπόνηση. Στις πάσες πάντως μπορεί να υπάρξει μια βελτίωση γιατί έγιναν αρκετά λάθη».

Κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση αναφέρεται στον Φετφατζίδη, ο Σάντος είπε: «Όχι μόνο σε αυτόν αλλά και σε αυτόν. Γενικά θέλω να είμαστε πιο ομάδα. Θα πρέπει να εξαλείψουμε τα φαινόμενα ατομισμού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags