Facebook Pixel Παράταση αγωνίας...
Life
| 2011-03-30 01:34:00

Παράταση αγωνίας...

Παράταση αγωνίας...

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει για το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από το οποίο η μόνη ουσιαστική είδηση που βγήκε είναι ότι η οικονομική πολιτική των «πρασίνων» στο μέλλον θα είναι σαφώς πιο σφικτή…

"Όλα τριγύρω αλλάζουν και όλο τα ίδια μένουν" δεν λέει το γνωστό άσμα; Κάπως έτσι είναι η κατάσταση και στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό...

Το πολυαναμενόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έγινε, όμως η στιγμή των σημαντικών αποφάσεων παίρνει άλλη μια παράταση... δεκαπέντε ημερών.

Τα συμπεράσματα που βγαίνουν μετά την τρίωρη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, είναι το εξής... ένα: Εξορθολογισμός των δαπανών όπως ανέφερε μετά το τέλος του Δ.Σ, ο Προεδρεύων Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας.

Κάτι που σημαίνει, σαφέστατα μικρότερο μεταγραφικό μπάτζετ για το "τριφύλλι" και σχεδιασμός σφικτής οικονομικής πολιτικής για το μέλλον, ενώ το έργο του Δημήτρη Γόντικα ως Προεδρεύων Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο και είναι φαβορί για να διατηρήσει αυτή την ιδιαίτερα τιμητική θέση και την επόμενη σεζόν.

Τα μεγάλα ποσά του παρελθόντος και οι λαμπερές μεταγραφές μάλλον θα αποτελέσουν μια όμορφη ανάμνηση για τους φίλους του Παναθηναϊκού και το πλάνο που θα ακολουθήσουν οι "πράσινοι" από εδώ και πέρα, απαιτεί προσεκτικές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, σύμφωνα πάντα με το μπάτζετ το οποίο θα διαχειριστούν οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό...

Το ποσό που αναμένεται να διαθέσουν οι μέτοχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα κυμαίνεται από 10 εκατ. ευρώ (το πλέον απαισιόδοξο σενάριο) μέχρι 15 εκατ. ευρώ (το πιο αισιόδοξο πλάνο), με τους περισσότερους μετόχους να έχουν τη διάθεση να συμμετάσχουν σύμφωνα με το ποσοστό τους, αν και μένουν ακόμα αρκετά αναπάντητα ερωτήματα.

Η πλευρά Βαρδινογιάννη -όπως φαίνεται- επιμένει στην απόφαση να ενεργεί ως κάτοχος του 30% των μετοχών και στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος λογικά θα συμμετάσχουν με το ποσοστό τους, ο Νικόλας Πατέρας διέψευσε τις φήμες περί αποχώρησης από το πολυμετοχικό σχήμα, υπάρχει η διάθεση από τον Αδαμάντιο Πολέμη ακόμα και να αυξήσει λίγο το ποσοστό των μετοχών που κατέχει, ενώ αναμένεται σύντομα και η τοποθέτηση του Ανδρέα Βγενόπουλου.

ΠΗΓΗ: www.novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags