Facebook Pixel Καπετάνος στο… τετράγωνο στον Βόλο
Ποδόσφαιρο
| 2011-01-01 13:36:00

Καπετάνος στο… τετράγωνο στον Βόλο

Καπετάνος στο… τετράγωνο στον Βόλο

Βουνό με βουνό δεν σμίγει, όχι όμως όταν πρόκειται για αδελφό με αδελφό. Έτσι ο Παντελής Καπετάνος αναμένεται να σμίξει με τον Κώστα στον Ολυμπιακό Βόλου, σύμφωνα με τους Ρουμάνους. Μάλλον δεν τον θέλουν…

Πρόταση από τον Ολυμπιακό Βόλου έχει σύμφωνα με τα ρουμάνικα ΜΜΕ ο Παντελής Καπετάνος. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Prosport», ο 27χρονος επιθετικός αρνήθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και την ρουμάνικη Άστρα Πλοϊέστι, από την οποία είχε δεχθεί κρούση και ετοιμάζει βαλίτσες για να γίνει κάτοικος Μαγνησίας. Μάλιστα οι Ρουμάνοι αποχαιρετίζουν, λέγοντας "αντίο" στον Κοζανίτη φορ.

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ και του Ηρακλή αναμένεται να συναντήσει τον αδερφό του, Κώστα, στους «ερυθρόλευκους», έχοντας πολύ καλή παρουσία από τη Στεάουα Βουκουρεστίου, όπου αγωνιζόταν μετά την αποχώρησή του από την Ένωση το 2008.

Στη Ρουμανία πάντως είχε κλέψει τις εντυπώσεις αρχικά πετυχαίνοντας 17 γκολ την περσινή χρονιά (38 εμφανίσεις) και 2 τη φετινή σεζόν (17 εμφανίσεις). Ωστόσο, έχασε την εμπιστοσύνη της ομάδας του, μετά την κόκκινη κάρτα που είχε δεχθεί σε αγώνα για το Champions League, με αντίπαλο τη Λίβερπουλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags