Facebook Pixel Στον Ολυμπιακό ξεχωρίζουν για τις σταθερές απόψεις τους
Life
| 2011-01-01 19:01:00

Στον Ολυμπιακό ξεχωρίζουν για τις σταθερές απόψεις τους

Στον Ολυμπιακό ξεχωρίζουν για τις σταθερές απόψεις τους

Βγαίνει ο Γιάννης Μώραλης αρχές Δεκέμβρη και δηλώνει ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει έναν "νεότερο Ιμπαγάσα" και πως αυτή θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η μία και μοναδική προσθήκη στο ρόστερ κατά τη διάρκεια των χειμερινών μεταγραφών.
 

Δεν το είπαμε εμείς αυτό, ο Δ΄ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός το είπε. Οι ερυθρόλευκοι τελικά κάνουν πρόταση αγοράς στον Κάρλος Σάντσες της Βαλενσιέν που μόνο "νεότερος Ιμπαγάσα" δεν είναι.

Στη συνάντηση κορυφής για τα μεταγραφικά την Πέμπτη 30/12, αποφασίστηκε τελικά να πάνε να πάρουν έναν άριστα καταρτισμένο τεχνικά αμυντικό χαφ. Δηλαδή, μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, φωτογράφισαν έναν τύπου Α στόχο, έκαναν πρόταση σε έναν τύπου Β και καταλήγουν στο να χτυπήσουν τελικά έναν τύπου Γ.

Δεν είναι φοβερό; Είναι απόλαυση πάντως αυτή η σταθερότητα που υπάρχει στις μεταγραφικές επιδιώξεις του Ολυμπιακού. Για όσους ξέχασαν, πριν από ακριβώς ένα χρόνο ο Ζίκο ήθελε δεκάρι, κεντρικό μέσο και σέντερ φορ και η διοίκηση Κόκκαλη του έφερε αριστερό χαφ (Ντάτολο) και περιφερειακό επιθετικό (Λούα Λούα).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags