Facebook Pixel Πρωτοχρονιάτικος… Μίλος
Life
| 2011-01-01 16:54:00

Πρωτοχρονιάτικος… Μίλος

Πρωτοχρονιάτικος… Μίλος

Ο Σέρβος παίκτης του Ολυμπιακού εξέφρασε την επιθυμία του να κερδίσει τίτλους με την ομάδα του Πειραιά.
 

Την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους με τον Ολυμπιακό εκφράζει ο Μίλος Τεόντοσιτς, με τον Σέρβο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» να γνωστοποιεί την σαφή προτίμησή του στις ασίστ από τις... «βόμβες» στο τέλος των αγώνων.

Ο 23χρονος διεθνής πλέι-μέικερ των Κυπελλούχων Ελλάδος, Μίλος Τεόντοσιτς, μίλησε στην «Sportski Zurnal» για...

... την ανάδειξή του ως ο κορυφαίος παίκτης της περσινής Ευρωλίγκας:

«Στο τέλος της καριέρας κάθε παίκτη δεν μετρούν τόσο τα ατομικά βραβεία, αλλά οι τίτλοι που έχεις κατακτήσει. Περισσότερο από την αναγνώριση στο πρόσωπό μου θα προτιμούσα να είχα κατακτήσει ένα πρωτάθλημα. Αυτό θα ήταν σωστό.

Είμαι τώρα στον τέταρτο χρόνο μου στον Ολυμπιακό κι έχουμε κατακτήσει μόνο το Κύπελλο Ελλάδος. Είμαστε διψασμένοι για όλους τους τίτλους σε συλλογικό επίπεδο κι αυτό είναι το μόνο που σκεφτόμαστε».

... τις σκηνές ντροπής που σημάδεψαν τον φιλικό αγώνα Ελλάδα-Σερβία τον περασμένο Αύγουστο:

«Φυσικά και αυτά τα πράγματα χαλούν τη χρονιά. Τέτοια πράγματα δεν πρέπει να γίνονται στο γήπεδο. Ειδικότερα για το τουρνουά Ακρόπολις, αυτό που συνέβη δημιούργησε μία άσχημη εικόνα για όλους μας. Θα προσπαθήσω να μην ξανασυμβεί ποτέ.

Μόνο οι παίκτες ξέρουν τι ένταση υπάρχει στο γήπεδο, ακόμη και σε ένα φιλικό παιχνίδι. Κάποιες φορές συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Όμως, ειλικρινά, ελπίζω να μη συμβεί κάτι τέτοιο ξανά στην καριέρα μου».

... το τρίποντο της νίκης που πέτυχε στον προημιτελικό του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας απέναντι στην Ισπανία:

«Δεν ξέρω αν σκέφτεσαι κάτι εκείνη την ώρα. Σίγουρα ο παράγοντας τύχη παίζει μεγάλο ρόλο. Όταν σούταρα δεν πίστευα πως η μπάλα θα κατέληγε στο καλάθι. Το μέγεθος της επιτυχίας που μας έφερε αυτή η νίκη το καταλάβαμε μόνοι μετά από δύο μέρες».

... τις προσωπικές τάσεις.. αυτοσχεδιασμού που τον χαρακτηρίζουν, σε πολλές εκ των τελευταίων επιθέσεων των «πλάβι», αλλά και του Ολυμπιακού:

«Ειλικρινά, δεν ξέρω από πριν τι θα κάνω. Κάποιες φορές πιστεύω πως γίνεται κατά τύχη, αλλά αποδεικνύεται πως δεν είναι έτσι. Απλώς παίζω, προσπαθώ να διαβάζω την αντίπαλη άμυνα και ελπίζω να κάνω το σωστό. Η ομάδα έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να καθορίσουν ένα παιχνίδι.

Ο Βελίτσκοβιτς, ο Ράσιτς, ο Σαβάνοβιτς, ο Κρστιτς… Το απέδειξαν τόσο στο Μουντομπάσκετ, το έχουν αποδείξει και με τις ομάδες τους. Και στον Ολυμπιακό ένας παίκτης που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο σε οποιαδήποτε στιγμή είναι ο Σπανούλης».

... την σαφή προτίμησή του στις ασίστ από τα καλάθια:

«Προτιμώ τις ασίστ από τους πόντους. Το πρώτο πράγμα που έμαθα όταν άρχισα να παίζω μπάσκετ ήταν ότι όταν δίνεις μία ασίστ κάνεις δύο ανθρώπους ευτυχισμένους. Αυτόν που σκοράρει, αλλά και τον εαυτό σου».
 

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags