Facebook Pixel Δομάζος, Αντωνιάδης κατά Γκόντζου!
Life
| 2011-03-31 18:35:00

Δομάζος, Αντωνιάδης κατά Γκόντζου!

Δομάζος, Αντωνιάδης κατά Γκόντζου!

Ανακοίνωση κατά του δημοσιογράφου Κώστα Γκόντζου εξέδωσαν οι δύο παλαίμαχοι άσοι και μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Μίμης Δομάζος και Αντωνιάδης.

Η ανακοίνωση αναφέρεται στα λεγόμενα του σε χθεσινή ραδιοφωνική του εκπομπή και ζητούν από τον Τζίγγερ να πάρει θέση!

Αναλυτικά:

«Έκπληκτοι πληροφορηθήκαμε ότι στην χθεσινή εκπομπή του Κώστα Γκόντζου στο ραδιόφωνο Νόβα Σπορ FM και στην εφημερίδα Derby News στην οποία είναι διευθυντής, ο εν λόγω δημοσιογράφος(;) αναφέρθηκε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στα πρόσωπα μας λόγω της σθεναρής θέσης που κρατήσαμε στην προχθεσινή συνεδρία του Δ.Σ του Παναθηναϊκού για φλέγοντα θέματα της ομάδας που για δεκαετίες αγαπήσαμε και υπηρετήσαμε.

Είναι προφανές ότι το θράσος του εν λόγω κυρίου που τόσο κακό έχει κάνει στην ομάδα μας με τα δημοσιεύμτα του στην εφημερίδα Derby News εις βάρος προσώπων που έχουν προσφέρει Παναθηναϊκό μας- αναφερόμαστε στους κυρίους Ανδρέα Βγενόπουλο, Νικόλα Πατέρα πρόσφατα και Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο παλαιότερα- δεν έχει όρια, αφού στο «στόχαστρο» του έβαλε και εμάς που τα σημάδια στα πόδια μας-παράσημα για εμάς- είναι ακόμη ορατά δια γυμνού οφθαλμού.

Με τον εν λόγω κύριο δεν θα ασχολοηθούμε άλλο και τον παραδίδουμε στην κρίση των φιλάθλων μας που έχοντας αλάνθαστο αισθητήριο πολλές φορές έχουν «μνημονεύσει» το όνομα του με εκφράσεις στα συνθήματα τους που του αρμόζουν.

Θα ασχοληθούμε όμως με τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη, δεξί χέρι του οποίου υπήρχε-και για εμάς υπάρχει ακόμα- ο περί ου ο λόγος κ. Κώστας Γκότζος.

Κύριε Βαρδινογιάννη αν εσείς δεν είστε ο ηθικός αυτουργός της απαξίωσης μας μέσω του εν λόγω δημοσιογράφου, οφείλετε δημόσια να καταδικάσετε την συμπεριφορά του πρώην ή νυν «υπάλληλου» σας. Αν δεν το πράξετε σημαίνει ότι δεν σέβεστε την ιστορία της ομάδας της οποίας είστε μεγαλομέτοχος. Και όποιος δεν σέβεται την ιστορία του θεσμού που υπηρετεί ας μην περιμένει να τον σεβαστεί και αυτή».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags