31/03/11 - 20:12

Βοργιάς εναντίον Κούγια

"O Κούγιας πήγε γυρεύοντας", δήλωσε στον FM100 ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΔ Σ.Βοργιάς, αναφερόμενος στην επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής στη Ριζούπολη.

Βοργιάς εναντίον Κούγια
54.819views 0shares

"Τι περίμενε να συμβεί στο γήπεδο, όταν έχει αποκαλέσει τον Απόλλωνα βρώμικη ομάδα;", αναρωτήθηκε ο κ.Βοργιάς και συνέχισε: "Προκάλεσε με την εμφάνιση του και τη συμπεριφορά του. Καταδικάζω τον ξυλοδαρμό, αλλά έπρεπε να το περιμένει, μετά τα όσα είχε δηλώσει. O ίδιος έχει κάνει διάφορα στο παρελθόν, όταν ξεβράκωσε διαιτητή και χαστούκισε τον αρχιδιαιτητή της Football League Γιώργο Γιαννόπουλο".

Ο πρώτος μάρτυρας της εισαγγελικής έρευνας του σκανδάλου "παράγκα Νο2", ισχυρίστηκε ότι δικαιώνεται πλήρως μετά τη διαρροή της κατάθεσης Πατέρα στον εισαγγελέα.

"Τώρα ο κ.Δαλούκας πρέπει να μας πει γιατί απέκρυψε από τον κ.Σιμιτζόγλου τα δύο τηλεφωνήματα του προέδρου του Παναθηναϊκού και ο κ.Πατέρας να αποκαλύψει από που είχε την πληροφορία ότι ο διαιτητής θα σφύριζε υπέρ του Αρη".

Όσο για την 3η κασέτα, είπε: "Εγώ ό,τι άκουσα, το είπα στην τηλεόραση. Ακούγεται καθαρά η φωνή του κ.Πιλάβιου. Την επομένη της εκπομπής διάβασα ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα μου κάνει αγωγή. Ακόμα την ετοιμάζει;"

Πηγή: dikisports.blogspot.com
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ