Facebook Pixel Μία δοκιμή που δε βρήκε εφαρμογή
Life
| 2011-03-31 20:46:00

Μία δοκιμή που δε βρήκε εφαρμογή

Μία δοκιμή που δε βρήκε εφαρμογή

Ο Σταύρος Κόλκας γράφει για την κακοδαιμονία του Μίρκο Σαβίνι, ο οποίος παρ’ότι ήταν δύο φορές στα πλάνα του Μάκη Χάβου, δεν κατάφερε να παίξει στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ.

Ο Μάκης Χάβος προσπαθεί εδώ και δύο αγώνες να βρει μία λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του όταν ο αντίπαλος πιέζει ψηλά. Η προσπάθειά του να δοκιμάσει το δίδυμο Κοντρέρας – Σαβίνι στο κέντρο της άμυνας έτσι ώστε η μπάλα να βγαίνει καλά από αυτή, κολλάει στη… γκαντεμιά του Ιταλού.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, θεωρεί πως ο Σαβίνι έχει την ικανότητα να βγάλει τη μπάλα προς την επίθεση καλύτερα από τους Τσιρίλο – Μαλεζά και για αυτόν τον λόγο επιδίωξε να τον χρησιμοποιήσει αρχικά στον αγώνα του Περιστερίου και στη συνέχεια εναντίον της Λάρισας την ερχόμενη Κυριακή.

Το πρωί της ημέρας που ο ΠΑΟΚ αγωνιζόταν στο Περιστέρι, ο γιατρός της ομάδας Γιάννης Ράλλης επικοινώνησε με τον Μάκη Χάβο για να τον ενημερώσει πως ο Μίρκο Σαβίνι έχει … ίωση. Ο Ιταλός έμεινε στον πάγκο τελικά και ο συμπατριώτης του Τσιρίλο, του πήρε τη θέση.

Την Κυριακή ο Σαβίνι θα έπαιζε από την αρχή και ο Χάβος τον είδε σήμερα να αποχωρεί με σοβαρούς πόνους στο δικέφαλο και αύριο υπάρχει ο κίνδυνος τα νέα να είναι πολύ δυσάρεστα.

Ο Χάβος θα ρίξει στη μάχη ξανά τον Στέλιο Μαλεζά, ο οποίος δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση, όμως η αλήθεια είναι πως η δοκιμή που θέλει να κάνει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για να λυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα στην ανάπτυξη, δεν θα τη δούμε ούτε αυτή τη Κυριακή. Μπορεί ούτε και τις επόμενες δύο.

ΠΗΓΗ: www.paok24.com
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags