Facebook Pixel Ευχάριστα νέα για Λεμονή
Life
| 2011-03-31 21:05:00

Ευχάριστα νέα για Λεμονή

Ευχάριστα νέα για Λεμονή

Θετικά ήταν τα νέα στην προπόνηση της Πέμπτης από τον Μάρκους Γιόνσον. Ο Σουηδός αμυντικός, πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να υπολογίζεται πλέον κανονικά από τον Τάκη Λεμονή για την αναμέτρηση της Κυριακής με την Κέρκυρα.

Στο κανονικό πρόγραμμα εντάχθηκε και ο Μπερνάντ Κουμορτζί, ο οποίος επέστρεψε από την Αγγλία όπου είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Γκάνας. Ο μοναδικός παίκτης που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ήταν ο Γιάννης Κοντοές, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι του, μετά από χτύπημα που δέχτηκε στην προπόνηση της

Τετάρτης. Ούτως ή άλλως όμως, δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι της Κέρκυρας, καθώς είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την πρώτη εκ των δύο συνολικά αγωνιστικών, της ποινής του.

Τέλος ο Νταβόρ Κούκετς συνέχισε το πρόγραμμα της θεραπείας του, ενώ ο Κολοβός αναμένεται να επιστρέψει αύριο στις προπονήσεις, καθώς έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων.

Οι "κυανέρυθροι" προπονήθηκαν στο "Απήλιον" με το βάρος από την πλευρά της τεχνικής ηγεσίας να πέφτει στις ασκήσεις τακτικής και στις στημένες φάσεις, ενώ έγινε και δίτερμα. Νέα προπόνηση θα γίνει αύριο στις 16:30.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags