Facebook Pixel Επέστρεψε και ο τελευταίος διεθνής
Life
| 2011-03-31 22:33:00

Επέστρεψε και ο τελευταίος διεθνής

Επέστρεψε και ο τελευταίος διεθνής

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου φουλάρει η Ξάνθη, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να έχει στη διάθεση του τον Ολουμπάγιο Αντεφέμι, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα.

Ασκήσεις τακτικής περιλάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης για την SKODA Ξάνθη. Ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά την σύντομη ομιλία του στους παίκτες στο ξεκίνημα της προπόνησης και το καθιερωμένο ζέσταμα μοίρασε τα χρωματιστά φανελάκια, χώρισε ομάδες και έδινε τις εντολές του στις ασκήσεις τακτικής που ακολούθησαν.

Λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, η ακριτική ομάδα αυξάνει τους ρυθμούς της και θέλει να κλείσει όσο το δυνατόν θετικότερα την αγωνιστική σεζόν, μαζεύοντας όσους περισσότερους πόντους μπορεί.

Μάουρο Πόι - Τζόρνταν Στιούαρτ συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα και ο Κρις Κατόγκο ακολούθησε χαλάρωμα μετά την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις της Εθνικής του ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι για το επερχόμενο παιχνίδι δεν υπολογίζεται ο Κώστας Φλίσκας που είχε αποβληθεί στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Τέλος την Παρασκευή θα βρίσκεται στην απογευματινή προπόνηση και ο τελευταίος διεθνής Ολουμπάγιο Αντεφέμι.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags