Facebook Pixel Πληθαίνουν οι μνηστήρες για Ερνέστο…
Life
| 2011-03-31 22:57:00

Πληθαίνουν οι μνηστήρες για Ερνέστο…

Πληθαίνουν οι μνηστήρες για Ερνέστο…

Μετά τη Λα Κορούνια και την Μπιλμπάο, αλλά μία ομάδα από την Primera Division φλερτάρει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε! Ο λόγος για τη Σεβίλλη η οποία τον παρακολουθεί στενά, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο

Την περίπτωση του Ερνέστο Βαλβέρδε εξετάζουν οι άνθρωποι της Σεβίλλης! Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα «Lineadegol.com», η οποία επικαλείται δημοσίευμα της έγκυρης εφημερίδας «Αs».

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει ξεκαθαρίσει ότι η παραμονή του Ισπανού είναι δεδομένη, οι Ισπανοί όμως έχουν άλλη άποψη, τονίζοντας ότι ο Βάσκος έχει μπει «στον κατάλογο των υποψηφίων» της Σεβίλλης, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα.

Μάλιστα, οι Σεβιγιάνοι έχουν αξιολογήσει το έργο και την πείρα του Βαλβέρδε, εξαιρουμένης της… τραγικής θητείας του στη Βιγιαρεάλ. Σημείο αναφοράς είναι το πέρασμά του από τον πάγκο της Μπιλμπάο από το 2003 έως το 2005, χρονιές όπου η Αθλέτικ έπαιξε πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο, ενώ δεν παραλείπουν την παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με την Εσπανιόλ, αλλά και τα δυο πρωταθλήματα που κατέκτησε στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό.

Συνεπώς, άλλος ένας… μνηστήρας βρίσκεται στον δρόμο του Βαλβέρδε, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε ότι έχει συμβόλαιο 1+1 χρόνο με τον Ολυμπιακό…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags