Facebook Pixel «Όχι, άλλη απογοήτευση»
Life
| 2011-04-01 20:22:00

«Όχι, άλλη απογοήτευση»

«Όχι, άλλη απογοήτευση»

Το καμπανάκι έκρουσε ο Μανόλο Χιμένεθ σε ομιλία του στην προπόνηση της Παρασκευής, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.

Την Κυριακή θα είναι η πρώτη φορά που οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα τεθούν… ενώπιος ενωπίω στον κόσμο της ομάδας, μετά τον διασυρμό στο Καραϊσκάκη. Η «Ένωση» παίζει με τον Ατρόμητο, ο Χιμένεθ όμως δεν θέλει με τίποτα να προσφέρει άλλη μία πίκρα στους οπαδούς του συλλόγου. Γι’ αυτό έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, ούτως ώστε να φέρει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ισπανός μίλησε στους «κιτρινόμαυρους» τονίζοντας ότι δεν πρέπει να δώσουν άλλη απογοήτευση στους φιλάθλους της ΑΕΚ. «Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι πολύ σημαντικό για εμάς και πρέπει να πάρουμε την νίκη. Ζητώ από εσάς παρόλα αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα να έχει συγκέντρωση και σοβαρότητα για να κερδίσουμε. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, ο Ατρόμητος είναι οργανωμένη ομάδα στο γήπεδο, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και θέλει τους βαθμούς για να πετύχει τον στόχο του. Για αυτό δεν είναι εύκολο παιχνίδι και δεν πρέπει να δώσουμε άλλη απογοήτευση στον κόσμο μας», ήταν τα λεγόμενα του προπονητή της ΑΕΚ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags