Facebook Pixel Πού πας με Νταντόμους;
Life
| 2011-01-02 11:20:00

Πού πας με Νταντόμους;

Πού πας με Νταντόμους;

Η κατάσταση στην ΑΕΚ είναι αρκετά δύσκολη και φέτος. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι που η Ένωση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αλλά και στην πανταχόθεν ηρεμία. 

Διοίκηση, ποδοσφαιριστές, προπονητές, οπαδοί. Όλοι είναι ανήσυχοι. Η αιτία για μια ακόμα φορά είναι οφθαλμοφανέστατη. Οι 4-5 ποιοτικοί παίκτες που διαθέτει η ομάδα, δεν είναι ικανοί να την οδηγήσουν στην κορυφή.

Ο ενθουσιασμός του καλοκαιριού για την ΑΕΚάρα που κέρδιζε το ένα «φεστιβάλ ποδοσφαίρου» μετά το άλλο, αποπροσανατόλισε τους φιλάθλους. Δηλώσεις του στυλ «η ομάδα που φτιάχνεται θυμίζει εκείνη του '90» γέμισε ελπίδες τον κόσμο, που ήθελε να πιστέψει ότι κάτι καλό ήταν στα σκαριά.

Δεν φτιάχνονται όμως έτσι οι ομάδες. Όσο και αν στα πρωτοσέλιδα εκείνο το διάστημα η ΑΕΚ μάγευε, οι πιο πονηροί είχαν καταλάβει ότι μια από τα ίδια θα είχαμε και φέτος. Για να φτάσει μια ομάδα σε υψηλό επίπεδο, εκτός από οργάνωση χρειάζεται να ρίξει και χρήμα και όσο δεν υπάρχει χρήμα δεν υπάρχει και φως στο τούνελ.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι παρά την πίκρα του, ο κόσμος της ΑΕΚ θα είναι εκεί, δίπλα στην ομάδα και το νέο έτος. Αλλά επίσης βέβαιο είναι ότι με Νταντόμους και λοιπούς δεν πας πουθενά.

Αλήθεια, την αυτού μεγαλειότητα Κλαούντιο Νταντόμο, ποιος επέμενε να τον φέρει στην ΑΕΚ; Όχι πάντως ο Μπάγεβιτς...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags