Facebook Pixel Οι νέοι είναι… ωραίοι!
Life
| 2011-04-02 18:34:00

Οι νέοι είναι… ωραίοι!

Οι νέοι είναι… ωραίοι!

Καλό έκανε τελικά στους «μικρούς» παίκτες της ΑΕΚ η κίνηση του Μανόλο Χιμένεθ να τους στείλει πίσω στη δεύτερη ομάδα του «Δικεφάλου» και να ανεβαίνουν στα Σπάτα, μόνο όταν υπάρχει πρόβλημα απουσιών. Διαβάστε το γιατί…

Ο Ισπανός τεχνικός είχε πει στους Φροξυλιά, Τσαμουρλίδη, Νίκολτση, Κλωναρίδη και Αμπντουραμάνι να προπονούνται πλέον στην ομάδα Νέων και αν υπάρχει πρόβλημα τραυματισμών και γενικά απουσιών, να έρχονται στα Σπάτα για να υπάρχουν παίκτες για τις ασκήσεις τακτικής.

Οι «πιτσιρικάδες» απ’ ότι φαίνεται πείσμωσαν και θέλησαν να αποδείξουν στον Χιμένεθ την αξία τους στο παιχνίδι της ομάδας Νέων με τον Ατρόμητο. Η ΑΕΚ ξεσπάθωσε, επικρατώντας 4-0 των Περιστεριωτών.

Το αξιοσημείωτο όμως δεν είναι τόσο το ευρύ σκορ όσο το γεγονός, ότι τα γκολ μπήκαν από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που έστειλε πίσω στη δεύτερη ομάδα ο Χιμένεθ.

Τα τέρματα σημείωσαν οι Κλωναρίδης(1'), Τσαμουρλίδης(3'), Νίκολτσης(71') και Αμπντουραμάνι(86'). Τυχαίο; Δεν νομίζω, που λέει και το γνωστό σλόγκαν.

Σίγουρα, οι νέοι είναι ωραίοι, αλλά θα χρειαστούν περισσότερη δουλειά για να φτάσουν το επίπεδο των παλιών. Και όταν λέμε παλιών, δεν εννοούμε όλων των ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ. Από αυτή, όσοι αξίζουν είναι μετρημένοι στα δάχτυλα και οδεύουν προς τη συνταξιοδότηση…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags