Facebook Pixel «Βράζουν» με τον ορισμό Μπαλτά (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-04-02 18:36:00

«Βράζουν» με τον ορισμό Μπαλτά (ΒΙΝΤΕΟ)

«Βράζουν» με τον ορισμό Μπαλτά (ΒΙΝΤΕΟ)

Αγανάκτηση και προβληματισμό επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΛ από τον ορισμό του Χρήστου Μπαλτά ως βοηθού διαιτητή στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο ορισμός από την ΚΕΔ του Πατρινού πρώτου βοηθού Μπάλτα, άναψε νέα φωτιά και προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια από τους διοικούντες της ΑΕΛ, αφού για τον συγκεκριμένο υπάρχουν πολλά παράπονα για τις υποδείξεις του, στο ματς με την Καβάλα.

«Είναι πρόκληση αυτό που έγινε! Είναι δυνατόν να παίζουμε τις τελευταίες μας ελπίδες για παραμονή στη Super League και να βάζουν αυτόν;» έλεγαν διοικητικοί παράγοντες των «βυσσινί». Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο εκτός έδρας ματς με την Καβάλα στο 18ο λεπτό, ενώ ο Τόμασιτς έχασε την μπάλα από τον Κουζέν, ο επιθετικός της ΑΕΛ ανατράπηκε από τον αμυντικό της Καβάλας.

Υπήρξαν έντονες φωνές της ΑΕΛ, ο Καλόπουλος ύστερα από υπόδειξη του Μπαλτά έδωσε επιθετικό φάουλ του Κουζέν ενώ έβγαινε τετ α τετ, με τους «βυσσινί» να διαμαρτύρονται για φάουλ του Τόμασιτς στον Γκαμπονέζο, κάτι που θα σήμαινε την αποβολή με κόκκινη κάρτα του πάικτη της Καβάλας.

ΠΗΓΗ: aelole.blogspot.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags