Facebook Pixel Ξεπατώθηκε ο Ντιόπ
Life
| 2011-01-02 15:25:00

Ξεπατώθηκε ο Ντιόπ

Ξεπατώθηκε ο Ντιόπ

 

Που πας με Ντάντομους έλεγε ένα βασικό θέμα του σκύλου, αλλά το θέμα είναι και άλλοι παίκτες της ΑΕΚ, δεν τη παλεύουν… Ένας από αυτούς είναι και ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, ο οποίος παρ’ ότι ήρθε από το σκληρό αγγλικό πρωτάθλημα είναι μονίμως από το καλοκαίρι ανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Ο Σενεγαλέζος δεν άντεξε στους ρυθμούς των προπονήσεων του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να είναι σε καλή κατάσταση, εκτός βέβαια από τον Αφρικανό αμυντικό χαφ. Ο Ντιοπ λοιπόν αισθάνθηκε κόπωση και προτιμήθηκε να κάνει αποφόρτιση, για να μην πιεστεί περισσότερο υπό το φόβο τραυματισμού, ενώ όσον αφορά τον έτερο… συνταξιούχο, Χρήστο Πατσατζόγλου, υπέστη οσφυαλγία.

Ατομικο πρόγραμμα ακολούθησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Σάββας Γκέντσογλου . Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι μόνο με θαύμα θα προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Κέρκυρα.

Το θετικό για τον προπονητή της «Ένωσης» είναι ότι ο Λαγός προπονήθηκε κανονικά, ο οποίος για ακόμα μία μέρα δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις και όλα δείχνουν ότι θα είναι απολύτως έτοιμος για τον αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου.

Ο μόνος απόντας από το απουσιολόγιο του Ισπανού ήταν ο Νέιθαν Μπερνς, λόγω της συμμετοχής του στην Εθνική Αυστραλίας, η οποία ετοιμάζεται για το Asian Cup.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags