Facebook Pixel Και τώρα ο Ατρόμητος...
Life
| 2011-04-02 19:41:00

Και τώρα ο Ατρόμητος...

Και τώρα ο Ατρόμητος...

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Μέσα Νασούτι και Γιάχιτς, εκτός αποστολής ο Ντρπιτς. Οι 19 του Χιμένεθ.

Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού παιχνιδιού κόντρα στον Ατρόμητο. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μανόλο Χιμένεθ, ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή, από την οποία απουσιάζουν ο τιμωρημένος Μανωλάς και ο τραυματίας Δέλλας.

Το θετικό για τον Ισπανό τεχνικό είναι ότι Νασούτι και Γιάχιτς ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν τις τελευταίες ημέρες και τέθηκαν κανονικά στη διάθεσή του. Βέβαια, το μεγαλύτερο όφελος για τον προπονητή της «Ένωσης», δεν είναι μόνο αυτό, αφού έχοντας Νασούτι και Γιάχιτς δεν αναγκάστηκε να συμπεριλάβει στην αποστολή τον ανέτοιμο Ντρπιτς…

Την αποστολή αποτελούν οι: Σάχα, Αραμπατζής, Καφές, Νασούτι, Ματέος, Γκερέιρο, Γιάχιτς, Μίτσελ, Μάκος, Καράμπελας, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Ντιόπ, Μπερνς, Γεωργέας, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags