Facebook Pixel «Οι αγώνες δεν σταματάνε»
Life
| 2011-04-02 19:45:00

«Οι αγώνες δεν σταματάνε»

«Οι αγώνες δεν σταματάνε»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε δηλώσεις τους φρόντισε να υπενθυμίσει στους παίκτες του ότι υπάρχει και ο αγώνας της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

«Μετά από μία τόσο σκληρή σειρά αγώνων με την Μπαρτσελόνα όλοι φαντάζονται σε ποια κατάσταση είμαστε, όμως οι αγώνες δεν σταματάνε και έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να παίξουμε καλά και να φτάσουμε στη νίκη. Είμαστε μέσα σε όλες τις διοργανώσεις και το γεγονός ότι θα πάμε στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα θα πρέπει να αποτελέσει για εμάς ένα επιπλέον κίνητρο για να δουλέψουμε και στο μέλλον σκληρά και να συνεχίζουμε να παίζουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας», είπε ο «Ζοτς» στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Από την μεριά του ο Στράτος Περπέρογλου, δήλωσε: «Επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις που έχουμε μπροστά μας. Η πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας ήταν σημαντική, την πανηγυρίσαμε, τη χαρήκαμε, αλλά θα πρέπει να την αφήσουμε στην άκρη για την ώρα, καθώς έχουμε σημαντικούς αγώνες μπροστά μας.

Δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες στο πρωτάθλημα και μετά τις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα, επιστρέφουμε με έναν αγώνα απέναντι σε έναν αντίπαλο που μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνος αγωνιζόμενος στην έδρα του. Θα χρειαστεί προσοχή από την πλευρά μας και μεγάλη συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό για να φύγουμε το θετικό αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε και θέλουμε»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags