Facebook Pixel Το ρεκόρ που διεκδικεί ο Ολυμπιακός από Μπαρτσελόνα
Life
| 2011-01-02 16:05:00

Το ρεκόρ που διεκδικεί ο Ολυμπιακός από Μπαρτσελόνα

Το ρεκόρ που διεκδικεί ο Ολυμπιακός από Μπαρτσελόνα

Σκέφτεστε να πάρει ο Ολυμπιακός και τον Μπουονανότε από την Ρίβερ Πλέιτ; Αναφέραμε νωρίτερα αυτά που γράφει η επίσημη σελίδα της αργεντίνικης ομάδας, όμως εμείς το λέμε για άλλον λόγο. 

Αν, δηλαδή, οι ερυθρόλευκοι αποκτήσουν και τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, τότε θα αρχίσουν να διεκδικούν σιγά – σιγά από την… Μπαρτσελόνα το παγκόσμιο ρεκόρ… κοντών παικτών.

Αν έχετε προσέξει η Μπαρτσελόνα έχει πολύ μικρό μέσο όρο ύψους. Σχεδόν όλοι οι παίκτες από το κέντρο και μπροστά έχουν… μπόι κάτω από 1μ.70. Ο Μέσι; Ο Μπόγιαν; Ο Ινιέστα; Ο Τσάβι; Όλοι. Έναν ψηλό είχαν, τον Ιμπραϊμοβιτς, και τον διώξανε, για να μπορούν να κάνουν πάρτι οι μικρόσωμοι… σίφουνες. Ψηλός, δηλαδή, θεωρείται τώρα ο Βίγια με 1.75!

Δεν κάνουμε, βέβαια, κάποια ποιοτική σύγκριση μεταξύ της Μπαρτσελόνα και οποιασδήποτε ελληνικής ομάδας. Προς θεού! Κάτι άλλο θέλουμε να πούμε…

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, από το καλοκαίρι έχει προσθέσει στην μηχανή του τον κοντούλη, αλλά θαυματουργό Ιμπαγάσα. Και ο ταλαντούχος Φετφατζίδης φέτος είναι η πρώτη χρονιά που ξεκινάει σαν βασικός. Μέσα στο γήπεδο δύσκολα κάποιος μπορεί να τους ξεχωρίσει όταν παίζουν μαζί, έτσι κοντούληδες όπως είναι και με πανομοιότυπο σουλούπι.

Αν υποθέσουμε ότι οι ερυθρόλευκοι παίρνουν και τον Μπουονανότε που είναι 1 και 60, κυριολεκτικά, τότε μαζί με Ιμπαγάσα (1.65) και τον ισοϋψή Φετφατζίδη, θα φτιάξουν μια τριπλέτα που θα έχει την δική της ιδιαιτερότητα. Εκρηκτικοί ποδοσφαιριστές, τεχνίτες και «διαβολάκοι» με την μπάλα στα πόδια και μια… πιθαμή. Δεν τους πιάνει το μάτι σου, τρόπος του λέγειν…

Να αναφέρουμε απλά ότι ο Μπουονανότε θεωρείται εξαιρετικό ταλέντο, είναι πολύ γρήγορος και διεισδυτικός με την μπάλα, αλλά δεν είχε την εξέλιξη που πολλοί περίμεναν. Ρόλο σ’ αυτό έπαιξε κι ένα σοβαρό τροχαίο που είχε το 2009. Παραμένει, πάντως, ένας πολύ καλός παίκτης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags