Facebook Pixel Με Μπάλαμπαν κόντρα στην Κέρκυρα!
Life
| 2011-04-02 23:14:00

Με Μπάλαμπαν κόντρα στην Κέρκυρα!

Με Μπάλαμπαν κόντρα στην Κέρκυρα!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα και ο προπονητής Τάκης Λεμονής ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή. Σε αυτή περιλαμβάνεται (όπως αναμενόταν) ο Μπόσκο Μπάλαμπαν, ο οποίος πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει το κρύωμα που τον ταλαιπώρησε την Παρασκευή.

Συνολικά η αποστολή αποτελείται από 18 παίκτες που είναι οι: Μάχο, Πρελ, Γιόνσον, Λάτκα, Γκαλίτσιος, Σιόβας, Κβιρκβέλια, Ομο, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Τσότσαλιτς, Ριέρα, Μπάλαμπαν, Σαλαλί, Μήτρογλου, Σβέρκος.

Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Κοντοές, που θα εκτίσει την πρώτη εκ των δύο αγωνιστικών της ποινής του, αλλα και ο τραυματίας Κούκετς που συνεχίζει την θεραπεία στο γόνατό του. Επίσης εκτός αποστολής έμειναν και οι Κούρντι, Βαρό, Παναγόπουλος, Ανέστης, Σπυρόπουλος, Κολοβός.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, την οποία παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γεράσιμος Βεντούρης και οι κ.κ. Τσολακάκης, Αλβανός και πριν την αναχώρηση για το αεροδρόμιο, η αποστολή της ομάδας γευμάτισε για πρώτη φορά στο κτήριο των εγκαταστάσεων του προπονητικού κέντρου. Οι εργασίες για την διαμόρφωση του χώρου, βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο και από την νέα περίοδο, το "Απήλιον" θα είναι πανέτοιμο να φιλοξενεί όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags