Facebook Pixel Με «Ζαγόρ» και 4-4-2
Life
| 2011-04-02 23:41:00

Με «Ζαγόρ» και 4-4-2

Με «Ζαγόρ» και 4-4-2

Με την παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τη Λάρισα. Διαβάστε τα πλάνα του Μάκη Χάβου.

Για τον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς θέλει να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται προκειμένου να έχει καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι οφ. Έτσι ο αγώνας με τη Λάρισα μόνο αδιάφορος δεν είναι. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς, ότι η θεσσαλική ομάδα έχει κάποιες μαθηματικές ελπίδες για να μείνει στην κατηγορία. Οπότε θα τις διεκδικήσει με νύχια και με δόντια.

Μάλιστα η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης έγινε παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη. Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» συνηθίζει να παρακολουθεί προπονήσεις της ομάδας μόνο πριν από κάποιο κρίσιμο παιχνίδι, οπότε με την παρουσία του ήταν σαν να έστελνε το μήνυμα στους παίκτες, ότι το ματς της 28ης αγωνιστικής είναι σημαντικότατο…

Τα πλάνα του Χάβου

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, το 4-4-2 είναι το σχήμα που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, σύμφωνα με αυτά που έδειξε στις προπονήσεις ο Μάκης Χάβος.

Ο Χαλκιάς θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, έχοντας τους Έτο, Κοντρέρας, Μαλεζά και Λίνο τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Γκαρσία και Αρίας θα αποτελέσουν τα ανασταλτικά χαφ, στην αριστερή πτέρυγα θα παίξει ο Ελ Ζαρ και στη δεξιά ο Φωτάκης. Στην επίθεση θα αγωνιστούν ο Σαλπιγγίδης με παρτενέρ τον Αθανασιάδη, ο οποίος συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να παίξει, αντί του Μουσλίμοβιτς.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags