Facebook Pixel Τα καράβια στην Ρόδο βγήκαν στην στεριά (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2013-10-17 17:21:00

Τα καράβια στην Ρόδο βγήκαν στην στεριά (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα καράβια στην Ρόδο βγήκαν στην στεριά (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοβαρά είναι τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στο νησί της Ρόδου.

Από τις 04.00 τα ξημερώματα, «άνοιξαν» οι ουρανοί πάνω από το νησί και τα πρώτα προβλήματα δεν άργησαν να φανούν.
Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, δέντρα πεσμένα στη μέση του δρόμου, πλημμυρισμένα υπόγεια σπιτιών και επιχειρήσεων, κεντρικοί δρόμοι επίσης πλημμυρισμένοι, ενώ ανεμοστρόβιλος από την περιοχή των Κρητικών έως τη Φανερωμένη και το ξενοδοχείο Amathus, ξήλωσε στέγες από κεραμίδια, ξύλινες περιφράξεις και δύο στάσεις λεωφορείων.

Μέχρι και καράβια στη… στεριά έβγαλε η κακοκαιρία στο νησί, καθώς ξεβρασε ένα ιστιοφόρο στην αμμώδη παραλία του Ζέφυρου.
Πρόκειται για το ιστιοφόρο SELENA στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα ουκρανικής καταγωγής και το οποίο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρασύρθηκε από την κακοκαιρία τα ξημερώματα και βγήκε στη στεριά.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου που διενεργεί σχετική έρευνα.
Ζημιές επίσης προκλήθηκαν και σε δύο αυτοκίνητα από πτώσεις δέντρων. Το ένα ήταν σταθμευμένο και το δεύτερο κινούνταν εκείνη την ώρα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.
Τεράστιο πρόβλημα σημειώθηκε και επί της κεντρικής οδού Ρόδου - Λίνδου, όταν το ρεύμα κυκλοφορίας για τη Ρόδο, πλημμύρισε με αποτέλεσμα να γίνει απροσπέλαστο ακόμα και για τα μεγάλα οχήματα.

Τροχαία, Πυροσβεστική, εθελοντές, Δημοτικές και Περιφερειακές υπηρεσίες, βρίσκονται αυτή την ώρα στα σημεία όπου έχουν παρουσιαστεί προβλήματα, προσπαθώντας έτσι να τα αντιμετωπίσουν.
Ηδη πάντως, οι καιρικές συνθήκες έχουν βελτιωθεί και επικρατεί ηλιοφάνεια στο νησί.





Πηγή: rodiaki.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags