Facebook Pixel Ανατροπές στο βόλεϊ
Άλλα Σπορ
| 2011-04-03 20:14:00

Ανατροπές στο βόλεϊ

Ανατροπές στο βόλεϊ

Εγκρίθηκαν τα τελικά κείμενα για τις αλλαγές σε κανονισμούς και καταστατικό, ύστερα από το ΔΣ της ΕΟΠΕ.


Εντυπωσιακές ανατροπές αναμένονται στο βόλεϊ, έπειτα από τη 10ωρη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. που έγινε το Σάββατο με θέμα τις αλλαγές στους κανονισμούς του αθλήματος (Πειθαρχικό Δίκαιο, Κανονισμός Διαιτησίας, Κανονισμός Προμηθειών, Κανονισμός Λειτουργίας Εθνικών Ομάδων και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Κανονισμός Εθνικών Ομάδων Beach Volley και Γενικός Κανονισμός Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων - αγωνιστικών εκδηλώσεων Beach Volley), τον Γενικό Κανονισμό Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων, τον Κανονισμό Εγγραφών - Μετεγγραφών Ερασιτεχνών Αθλητών - Αθλητριών και το καταστατικό της Ομοσπονδίας.

Μετά από μια γόνιμη συζήτηση, υπό την παρουσία εκπροσώπων της ΕΣΑΠ και του ΠΑΣΑΠ, αναλύθηκαν θέματα όπως αυτά του καρτολίνο, της Wild Card και άλλων ζητημάτων που απασχολούν εδώ και χρόνια τα σωματεία.

Το Δ.Σ. ενέκρινε τα τελικά κείμενα για τις τροποποιήσεις των κανονισμών και του καταστατικού και μετά την τελική νομική επεξεργασία τους θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ο.ΠΕ., μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Τα τελικά κείμενα θα κατατεθούν προς έγκριση στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 8-9 Απριλίου στο «Σπίτι του βόλεϊ» στην Παιανία.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags