Facebook Pixel Από τη διακοπή στις… διακοπές
Life
| 2011-04-03 20:57:00

Από τη διακοπή στις… διακοπές

Από τη διακοπή στις… διακοπές

Ένας Παναθηναϊκός χωρίς Σισέ, χωρίς πάθος και χωρίς κίνητρο (;) έχασε μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος δίκαια από τον υποβιβασμένο Πανσερραϊκό με 1-0, με τους Σερραίους να μπορούν και μεγαλύτερη νίκη.

Η αναμέτρηση με τον υποβιβασμένο Πανσερραϊκό μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ήταν μια καλή ευκαιρία για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να τσεκάρει την ετοιμότητα του Στέφανου Κοτσόλη, με τον έμπειρο πορτιέρο να κάνει ντεμπούτο στην επανεμφάνιση του με τα πράσινα. Αριστερά έπαιξε ο Σπυρόπουλος, δεξιά ο Βύντρα και ο Καντέ με τον Μπουμσόνγκ στο κέντρο των μετόπισθεν.

Ζιλμπέρτο και Κατσουράνης τα αμυντικά χαφ, σε ελεύθερο ρόλο ο Χριστοδουλόπουλος. Αριστερό «φτερό» ο Λέτο, δεξί ο Μαρίνος και στην κορυφή της επίθεσης ο Πετρόπουλος. Από το 20’ και μετά ο Φερέιρα, βλέποντας τα χάλια της ομάδας του έφερε τον Μαρίνο στον άξονα και άλλαζε συχνά πτέρυγες τον Αργεντινό με τον Λάζαρο.

Αδιαφορία και… γκολ για σεμινάριο!

Από την στιγμή που το πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό τελείωσε, όπως τελείωσε, στο Καραϊσκάκη, το βλέμμα των «πρασίνων» έχει στραφεί στα πλέι-οφ. Κάτι η διακοπή, όμως, κάτι το… μαξιλαράκι του +3 στην ειδική βαθμολογία και φυσικά η απίστευτη αδιαφορία των «πρασίνων», έφεραν σε ρόλο οδηγού τον αδιάφορο και υποβιβασμένο Πανσερραϊκό. Μια εικόνα εντελώς αποκρουστική, με ποδοσφαιριστές να περπατάνε στο γήπεδο, να κάνουν αγγαρεία, λες και πήγαν στις Σέρρες για… εκδρομή. Μια εικόνα που εξόργισε και δικαίως τον Φερέιρα.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι δεν άφησαν την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη και απλά κάνοντας τα στοιχειώδη, είχαν την κατοχή, δημιούργησαν ευκαιρίες και στο φινάλε(44’) άνοιξαν το σκορ με τον Γεωργιάδη. «Μισό» γκολ η κάθετη πάσα του Ανάκογλου σε αυτή την εξαιρετική συνεργασία δύο νεαρών παιδιών που σίγουρα θα απασχολήσουν τους «μεγάλους» το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το κράτησε με Ράντμαν!

Με το… καλησπέρα της επανάληψης ο Φερέιρα άλλαξε τον Μαρίνο με τον Νίνη ενώ δεν άργησε να ρίξει στην μάχη και τον Γκοβού αντί του Σπυρόπουλου και να γυρίσει το σύστημα σε 3-4-3, με Καντέ, Μπουμσόνγκ, Βύντρα στην άμυνα.

Ο Πορτογάλος το πάλεψε από τον πάγκο, πήρε τα ρίσκα του αλλά κανείς εκτός από τον Κοτσόλη που όποτε χρειάστηκε δήλωνε παρών, δεν είχε την όρεξη, την διάθεση και την ικανότητα να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού. Μόνο τυχαίο δεν είναι πως την φάση της επανάληψης την είχαν οι γηπεδούχοι στο 67’ με Μπέλιτς και Ανάκογλου.

Ο Παναθηναϊκός αρκέστηκε σε μια-δυο φάσεις με καλύτερη αυτή του Καντέ στο 95’ αλλά ο Ράντμαν κράτησε ανέπαφη την εστία του και έδωσε ένα «τρίποντο» γοήτρου στον Πανσερραϊκό.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 24' Παπάζογλου, 90'+3' Ράντμαν - 52' Λέτο, 76' Νίνης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ράντμαν, Τριανταφύλλου, Ντιόγκο, Παπάζογλου, Κέρλα, Κάστρο (88' Λεοζίνιο), Ανάκογλου (74' Σουμπίνιο), Μπέλιτς, Γεωργιάδης, Πάρκερ (74' Σίντιτς), Νταλέ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Βύντρα, Σπυρόπουλος (62' Γκοβού), Μπουμσόνγκ, Καντέ, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Μαρίνος (46' Νίνης), Λέτο, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags