Facebook Pixel Οι χαντμπολίστες απαντούν στα… παράσιτα!
Life
| 2011-04-03 22:23:00

Οι χαντμπολίστες απαντούν στα… παράσιτα!

Οι χαντμπολίστες απαντούν στα… παράσιτα!

Χθες έγιναν επεισόδια από κάποιους που φέρονται ως οπαδοί της ΑΕΚ σε αγώνα χάντμπολ με την Παρτιζάν. Σήμερα πάλι μία μερίδα... τραμπούκων δημιούργησαν τρομοκρατικο κλίμα στο ΟΑΚΑ. Να είστε σίγουροι ότι είναι οι ίδιοι! Κάτι ξέρουν οι παίκτες χαντμπολ της ΑΕΚ που έβγαλαν ανακοίνωση κατά αυτών των παράσιτων.

Τα χθεσινά επεισόδια στον αγώνα με την Παρτιζάν καταδίκασαν οι παίκτες του τμήματος Χάντμπολ της ΑΕΚ, οι οποίοι τόνισαν ότι οι ταραχοποιοί έχουν στερήσει από την ομάδα του «Δικέφαλου αετού» πολλές διακρίσεις! Το ενδιαφέρον στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι αυτή η ανακοίνωση βγήκε την ίδια μέρα με όσα θλιβερά έγιναν στα πράγμα της «Ένωσης», στο ξενοδοχείο της ομάδας και στο ΟΑΚΑ…

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση η οποία χαρακτηρίζει τους μπαχαλάκηδες ως παράσιτα. Έχουν άδικο οι χαντμπολίστες; Ποιος μπορεί ναμφιβάλλει ότι οι συγκεκριμένοι δεν είναι αποβράσματα;

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας έχει κάνει να αγαπήσουμε περισσότερο την τρέλα μας, να παίζουμε χάντμπολ.

Τον κόσμο που μας έχει κάνει να ανατριχιάζουμε σε κάθε παιχνίδι με την παρουσία του.

Τον κόσμο που μας έδειξε πως είναι να παίζεις σε ένα γήπεδο γεμάτο που τα εισιτήρια είναι προπωλημένα σε έναν σε αυτό το άθλημα που λέγεται χάντμπολ.

Τον κόσμο που μας έχει κάνει να βγάζουμε περισσότερο πάθος, ψυχή και καρδιά σε κάθε παιχνίδι.

Τον κόσμο που μας κάνει να ξεχνάμε τα προβλήματα που έχουμε στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή (κάποιοι άνεργοι και απλήρωτοι) με τη στήριξη του.

Τον κόσμο που μας τίμησε παντού μέχρι τώρα, στις Σέρρες, στη Σμύρνη, στη Λευκορωσία, στη Λισσαβόνα, στο Βελιγράδι και σε όλα τα παιχνίδια εντός και εκτός Αττικής. Που ήταν άψογοι σε όλο αυτό το όνειρο που ζούμε.

Ευχαριστούμε όλα αυτό τον κόσμο και όχι αυτούς που μας στέρησαν να αγωνιστούμε σε ένα Final Four και να διεκδικήσουμε ένα Κύπελλο, όχι αυτούς που μας στέρησαν για 12 αγωνιστικές τον κόσμο μας, όχι αυτούς που πιθανότατα θα μας στερήσουν το ευρωπαϊκό όνειρο για κάποια χρόνια.

Καταδικάζουμε λοιπόν αυτά τα παράσιτα που δεν αγαπάνε την ΑΕΚ μας, που δεν βοηθούν την ΑΕΚ μας, που μόνο προβλήματα μας δημιουργούν.

Που πήγαν να χτυπήσουν ακόμα και εμάς τους αθλητές που προσπαθούσαμε να τους αποτρέψουμε να επιτεθούν στους αθλητές της Παρτιζάν.

Τους καταδικάζουμε και ζητάμε από τον υγιή κόσμο της ΑΕΚ να τους απομακρύνει ώστε να μπορέσει αυτό το τμήμα να στέκεται στα πόδια του και να φέρει τους τίτλους που του αξίζουν!!!».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags