Facebook Pixel Ο συμβολισμός των... ταξί
Life
| 2011-04-03 23:00:00

Ο συμβολισμός των... ταξί

Ο συμβολισμός των... ταξί

Η απόφαση μερίδας οπαδών της ΑΕΚ να πάνε οι παίκτες της ομάδας με ταξί στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο έχει σχολιαστεί αρνητικά από τους άλλους φιλάθλους και τα Media. Για να λέμε όμως την αλήθεια, η συγκεκριμένη κίνηση είχε κάποιο συμβολισμό…

Τι είχε γίνει μετά τον διασυρμό της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη; Οι οπαδοί πήγαν στα Σπάτα για να αποδοκιμάσουν τους παίκτες και η διοίκηση πήρε την απόφαση να φυγαδεύσει τους «κιτρινόμαυρους» με ταξί!

Έτσι, οι 100 οπαδοί που πήγαν σήμερα στο Holiday Inn λειτούργησαν συμβολικά. Σαν να είπανε στους παίκτες: «αφού μας… στήσατε μετά την ξεφτίλα στο Καραϊσκάκη και φύγατε με ταξί, να πάτε με τον ίδιο τρόπο τώρα στο ΟΑΚΑ».

Αν θυμάστε, κάτι ανάλογο έγραφε και η ανακοίνωση της Original στην οποία ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων της ΑΕΚ ζητούσε παραιτήσεις! «Μαθαίνουμε γύρω στις 00:30 πως οι παίχτες (ποιοι;;;), ο προπονητής (ποιος;;;), ο αρχηγός της αποστολής (ποιος;;;) και όποιοι άλλοι ήταν στο πούλμαν της επιστροφής, επέστρεψαν σπίτια τους με ταξί. Κανείς δεν θα δώσει πάλι εξηγήσεις. Όχι πως δεν το περιμέναμε. Αλλά συνεχίζουμε να περιμένουμε. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ!!!»

Ο μόνος που το κατάλαβε αυτό βέβαια ήταν ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, ο οποίος υπογράμμισε στις δηλώσεις του: «Πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Ο κόσμος το έκανε αυτό για να μας θυμίσει αυτό που έγινε με τον Ολυμπιακό. Ήρθαν στο ξενοδοχείο και μιλήσαμε. Μας ζήτησαν να έρθουμε με ταξί. Εμείς θέλαμε να έρθουμε με το πούλμαν, το συζητήσαμε μεταξύ μας και αποφασίσαμε ότι θα κάνουμε αυτό που θέλει ο κόσμος».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags