04/04/11 - 00:16

Σαν να μην πέρασε μια μέρα

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λάρισα γράφει ο Κώστας Βασιλόπουλος.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα
29.888views 0shares

Μάταια περιμέναμε να αποβεί ευεργετική για τον ΠΑΟΚ η διακοπή του πρωταθλήματος. Τουλάχιστον η εικόνα της ομάδας στον αγώνα με τη Λάρισα δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί, με δεδομένο ότι οι παίκτες θα είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν σωματικά και ψυχολογικά.

Ο Δικέφαλος κατάφερε να κερδίσει τους Θεσσαλούς, αλλά το πέτυχε με μεγάλη δυσκολία και πολύ κόπο. Παρά την πολύ καλή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι περίπου 10.000 φίλαθλοι του που βρέθηκαν στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε «κουμπωμένος», με αρκετά προβλήματα στην οργάνωση και όχι μόνο. Αργή ανάπτυξη, κακές επιλογές στην επίθεση, αργά αντανακλαστικά στην άμυνα συνθέτουν την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα.

Με ελάχιστες εξαιρέσεις, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ανεβάσει στροφές, να απειλήσει ουσιαστικά τον αντίπαλό του, ενώ παράλληλα κινδύνεψε πολλές φορές να δεχθεί γκολ κυρίως από τις ενέργειες του Τσιμπάμπα (που σε αρκετές περιπτώσεις έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα του ΠΑΟΚ) και την κεφαλιά του Νταμπίζα που εξουδετέρωσε με υπερπροσπάθεια ο Χαλκιάς λίγο πριν από την εκπνοή του αγώνα.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο www.gazzetta.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ