Facebook Pixel Στο έλεος των οπαδών της, με θεατή τη διοίκηση!
Life
| 2011-04-04 00:05:00

Στο έλεος των οπαδών της, με θεατή τη διοίκηση!

Στο έλεος των οπαδών της, με θεατή τη διοίκηση!

O Κώστας Μιαούλης γράφει για το καψώνι των οπαδών στους παίκτες της ΑΕΚ και την ανυπαρξία της διοίκησης…

Ειλικρινά αναρωτιέμαι αν και οι πλέον ορκισμένοι εχθροί αυτής της ομάδας, θα κουβαλούσαν τόσο αρρωστημένη φαντασία, ώστε να καταστρέφουν καθημερινά την «Ένωση».

Επειδή η καλή μέρα φαίνεται από το… πρωί, τα χθεσινά γεγονότα στο χάντμπολ, μας έδειχναν τον δρόμο για το τι θα επακολουθούσε απόψε.

Ασφαλώς ένα μεγάλο και υγιές κομμάτι των οπαδών της ΑΕΚ, διαδήλωσε ειρηνικά και δίχως κανένα παρατράγουδο. Αυτό το κομμάτι έκανε τη διαμαρτυρία του έξω από τα VIP. Kάποιο άλλο διάλεξε να κάνει καψώνι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και να τους στείλει στο γήπεδο με ταξί, γιατί μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, δεν πήγαν στα Σπάτα. Ασφαλώς δεν σταμάτησαν μόνο στο ταξί, αλλά πήγαν να μπουκάρουν μέσα, επειδή ο Γκερέιρο πήγε να πανηγυρίσει στο γκολ.

Την ίδια στιγμή, μια διοίκηση ανήμπορη να προστατεύσει την ομάδα και που -όλη τη χρονιά εδώ που τα λέμε- την ενδιαφέρει να τα έχει καλά με τους οργανωμένους. Με την διαφορά πως, όταν τους «χαϊδολογάς» και προσπαθείς να τους έχεις ήρεμους όλη την χρονιά -αγνοώντας πως πρέπει να διοικήσεις- είναι πολύ πιθανό να τα βρεις μπροστά σου.

Η Original καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, που πηγαίνει τραγικά και συμβαίνουν τραγελαφικά πράγματα στην ΑΕΚ, δεν είχε αντιδράσει μέχρι την «εξάρα». Βέβαια κατανοώ πως η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει από τα χέρια της ηγεσίας της και πως ο καθένας μπορεί να κάνει το «καπετανάτο» του. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η «Ένωση» να διασύρεται.

Σήμερα ο κ. Αδαμίδης και ο κ. Δημητριάδης οφείλουν να παραιτηθούν, διότι πλέον είναι φανερό πως δεν έχουν την ικανότητα να κάνουν ούτε το αυτονόητο: Να προστατεύσουν την ομάδα από τους ίδιους τους οπαδούς της. Να εξασφαλίσουν στους ποδοσφαιριστές την δυνατότητα να πάνε σαν οργανωμένος σύλλογος στο γήπεδο και όχι σαν κυνηγημένοι. Ο Σταύρος Αδαμίδης είπε στο aek.365 πως κάποιοι ξεφτιλίζουν την ΑΕΚ. Εσείς κ. Αδαμίδη, μπορείτε να την προστατεύσετε από την ξεφτίλα;

Σε κανέναν δεν αρέσει που η ΑΕΚ διασύρθηκε στο «Καραϊσκάκη». Όμως, δεν συνέβη μόνο αυτό την φετινή χρονιά. Έχουν προηγηθεί πολλά άλλα κωμικοτραγικά πριν φτάσουμε εδώ. Οι ποδοσφαιριστές είναι έξι μήνες απλήρωτοι και εγώ ρωτάω απλά αν κάποιος απ’ αυτούς που ταπεινώνουν με αυτόν τον τρόπο τους ποδοσφαιριστές, έχει σκεφτεί το εξής: Τι απόδοση θα είχε εκείνος, αν ήταν έξι μήνες απλήρωτος στην δουλειά του;

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags