Facebook Pixel Τι έγινε με Σούιτσα;
Life
| 2011-04-04 17:14:00

Τι έγινε με Σούιτσα;

Τι έγινε με Σούιτσα;

Διαβάστε το λόγο απόλυσης του «Σλόμπο» όπως παρουσιάζεται μέσα από την ΑΕΚ. Το θέμα της αδειοδότησης και ο ρόλος του Χιμένεθ...

Η απόλυση του Σλόμπονταν Σούιτσα κοινοποίθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, ωστόσο όπως υποστηρίζουν από την ΑΕΚ, η απόφαση για το τέλος της μεταξύ τους συνεργασίας είχε παρθεί από την Πέμπτη (31/3)! Ημέρα όπου η ΑΕΚ έπαιρνε την αδειοδότηση και εδώ είναι το... ζουμί της ιστορίας, όπως τη μεταφέρουν στελέχη της Ένωσης.

Σύμφωνα λοιπόν με πηγές από την ΠΑΕ η συμπεριφορά του Σούιτσα την Πέμπτη στο θέμα της αδειοδότησης, ήταν ο βασικός λόγος να παρθεί αυτή η απόφαση!

Η ΑΕΚ είχε φτάσει σε ένα σημείο που στην κυριολεξία δεν είχε ούτε... ευρώ (όπως λένε από την ΠΑΕ), δίνοντας νωρίτερα κάποια χρήματα στους παίκτες. Έτσι, του ζητήθηκε να δεχθεί να πάρει ένα ποσό (από τα χρήματα που του οφείλονται) μέχρι την Τρίτη και να υπογράψει το έγγραφο της αδειοδότησης.

Ο Σούιτσα, όπως αναφέρουν από τη διοίκηση, έφερε κάποιες αντιρρήσεις κάτι που δεν περίμεναν από την ΑΕΚ για έναν άνθρωπο που είναι 7 χρόνια στην ομάδα. Μετά λοιπόν από αυτή τη στάση στο θέμα της αδειοδότησης, πάρθηκε η απόφαση να απολυθεί. Μία απόφαση που πήρε η διοίκηση σε συνδυασμό με το «ΟΚ» που έδωσε για τον ίδιο λόγο ο Χιμένεθ. Ο Ισπανός δεν έφερε καμία αντίρρηση, αφού όπως λέγετε από την πρώτη ημέρα που ήρθε στην ΑΕΚ είχε αμφιβολίες για τη δουλειά του (πρώην πλέον) προπονητή τερματοφυλάκων της Ένωσης.

ΠΗΓΗ: www.aek365.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags