Facebook Pixel "Τους είπα αν απειλούνται, να μην κατέβουν"!
Life
| 2011-04-04 18:09:00

"Τους είπα αν απειλούνται, να μην κατέβουν"!

"Τους είπα αν απειλούνται, να μην κατέβουν"!

Δεν ήταν μόνο η διοίκηση της ΑΕΚ που "δεν πήγε στο γήπεδο για να μην οξύνει τα πνεύματα". Λίγο έλειψε να μην κατέβουν και οι παίκτες στο ματς με τον Ατρόμητο, μετά από πρόταση Αδαμίδη!

Ραδιοφωνική συνέντευξη στον Νοva ΣΠΟΡ Fm παραχώρησε ο Σταύρος Αδαμίδης, μετά τα όσα συνέβησαν πριν και κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ απάντησε σε ερωτήσεις για την απουσία της διοίκησης στο ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή αλλά και στο ΟΑΚΑ, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της «Ένωσης», τονίζοντας ότι αυτό που προέχει αυτήν την στιγμή είναι η κατάκτηση των δύο στόχων της ΑΕΚ (κύπελλο και πλέι οφ).

«Μετά την αγωνιστική ντροπή του 6-0 έγιναν κάποια γεγονότα που δεν είμαστε υπερήφανοι. Ως διοίκηση κάνουμε μία συγκεκριμένη προσπάθεια για τα μέσα που έχουμε», δήλωσε αρχικά ο Σταύρος Αδαμίδης και στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί:

«Ούτε εγώ, ούτε κανένας από τους συνεργάτες μου δεν παραιτούμαστε. Έχουμε δύο στόχους και οφείλουμε να οδηγήσουμε την ομάδα με ηρεμία!»

Όσον αφορά το ερώτημα, τι κάνει η ομάδα αύριο, απάντησε: «Αυτή την στιγμή έχουμε τους μεγάλους αγωνιστικούς μας στόχους. Μετά την εκπλήρωση αυτών των στόχων θα γίνει μία συνέντευξη Τύπου για το τι παραλάβαμε, τι κάναμε και θα δώσουμε απαντήσεις σε όλα αυτά».

Για το γεγονός ότι δεν πήγε χθες στο ΟΑΚΑ, είπε: «Θα πήγαινα κανονικά, λίγη ώρα πριν ξεκινήσω ενημερώθηκα ότι υπήρχε ένταση στο ΟΑΚΑ γι’ αυτό θεώρησα ότι θα δημιουργήσει προβλήματα η παρουσία μου, θα όξυνε τα πνεύματα. Γι’ αυτό αποφασίστηκε σύσσωμη η διοίκηση να μην έρθει στο γήπεδο».

Για τα γεγονότα σχολίασε: «Είναι απαράδεκτα πράγματα για την ιστορία της ΑΕΚ. Σε μία χροινά με θλιβερές και σημαντικές ήττες, είμαστε σε θέση να πούμε ότι ο απολογισμός μπορεί να είναι ικανοποιητικός. Η ΑΕΚ μπορεί να διεκδικήσει το Κύπελλο και τη 2η θέση στα πλέι οφ. Εμείς είμαστε εδώ για να προστατέψουμε τους παίκτες και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ».

Για τα προβλήματα της ΑΕΚ: «Οι δύο μέτοχοι της ΑΕΚ σε διάστημα 2 ημερών κατέβαλαν στα ταμεία 4,5 εκατ. ευρώ. Όποτε χρειάζεται είναι εδώ. Αυτήν την στιγμή η ΑΕΚ έχει πολλά προβλήματα. Αυτήν την στιγμή πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα, να μην υπάρχει αποπροσανατολισμός.

Δεν έχω πρόβλημα να βγω μπροστά! Και εγώ και ο κ. Δημητριάδης πήγα στις 2:00 τα ξημερώματα για να μιλήσουμε με τους φιλάθλους. Είχα θέσει την παραίτησή μου στους Παππά Νοτιά και δεν έγινε δεκτή».

Ακολούθως ερωτήθηκε τι εχέγγυα του έδωσαν οι μεγαλομέτοχοι για να μην παραιτηθεί: Η απάντηση του Σταύρου Αδαμίδη ήταν η εξής: «Η ΑΕΚ έχει δύο μεγάλους στόχους, εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε! Σας λέω ότι έχουν γίνει βήματα προόδου. Θα γίνει ο απολογισμός με νούμερα και παρουσιάσεις».

Για την επόμενη ημέρα: «Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να χαθεί. Μπορούμε να μου προσάψουν πολλά. Δύο πράγματα δεν μπορούν: ότι δεν είμαι ειλικρινής και ότι δεν προσπαθώ για το καλό της ΑΕΚ».

Για τα μηνύματα που στέλνουν οι οπαδοί, οι οποίοι ζητούν να καθαρίσει ο χώρος από τους χούλιγκανς, δήλωσε: «Η μεγάλη μάζα των οργανωμένων είναι υγιής. Να γίνει προσπάθεια και από εμάς και από την αστυνομία. Πρέπει αν γίνει μία συγκροτημένη προσπάθεια».

Με τι συνθήκες θα πάει η ΑΕΚ να κυνηγήσει τους δύο στόχους, όταν η διοίκηση δεν ήταν στο γήπεδο: «Ήμουν στο ξενοδοχείο. Μίλησα με Δημητριάδη, Χιμένεθ και ποδοσφαιριστές, αποχώρησα και ενημερώθηκα για το συμβάν. Θεωρώ ότι από την πλευρά της Ορίτζιναλ αυτή η κινηση δεν ήταν σωστή. Είναι δικαίωμά τους να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους, αλλά δεν είναι σωστό να επηρεάζουν τη λειτουργία της ομάδας. Είπα στους ποδοσφαιριστές μας, αν απειλούνται να μην κατέβουν στον αγώνα… Αν όχι δεν θα υπήρχαν επιπτώσεις σε αυτούς. Καταλήξαμε όλοι μαζί να πάνε με ταξί για να παίξουν τον αγώνα.

Μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες πήρα μία δύσκολη νίκη και σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού έχουμε τη δυνατότητα για καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι οφ».

Για γήπεδο: «Δεν θα μπει στις καλένδες. Θα βγούμε για να πούμε κάτι όταν υπάρχει νεότερο».

Για το αν η εκπλήρωση των στόχων θα φέρει επενδυτές: «Γενικότερα η εικόνα του ελληνικό ποδόσφαιρο λειτουργεί αρνητικά για την προσέλκυση επενδυτών. Γίνανε πολλά χθες. Για το συλλαλητήριο είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης. Ζητώ από όλους να ρίξουν τους τόνους και να προχωρήσουμε όλοι μαζί για την επίτευξη των δύο στόχων.

Όλη η κριτική να συγκεντρωθεί σε μένα…»

Για Σούιτσα: «Απλά είναι απόφαση της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου! Σήμερα αναβαθμίστηκε ο κ. Καμπόλης, ο οποίος ήταν βοηθός του Σούιτσα».

Καταληγοντας τόνισε: «Δουλεύουμε σε όλα τα επίπεδα, όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε, θα απαντήσουμε σε όλα τα θέματα, με ειλικρίνεια, τόλμη. Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να πεθάνει! Η συγκεκριμένη ομάδα θα έχει και αύριο, το οποίο θα είναι λαμπρό».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags