Facebook Pixel Ιστορίες από το έπος του 68’
Life
| 2011-04-04 18:55:00

Ιστορίες από το έπος του 68’

Ιστορίες από το έπος του 68’

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε δεινή κατάσταση τόσο σε ποδοσφαιρικό όσο και μπασκετικό επίπεδο. Σήμερα όμως γιορτάζει την επέτειο της συμπλήρωσης 43 χρόνων από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων στον τελικό του 1968 με τη Σλάβια Πράγας. Διαβάστε τι είχε διηγηθεί ο Γιώργος Αμερικάνος.

Ο Γιάννης Καραλής στην εκπομπή που κάνει στον Nova ΣΠΟΡ FM, αποκάλυψε μία ιστορία που είχε διηγηθεί ο μεγάλος Γιώργος Αμερικάνος για το τι έγινε, πριν την κατάκτηση του τίτλου από την ΑΕΚ!

Ο «παγκόσμιος», εκείνη τη μέρα έκανε το λάθος να πάει στο Καλλιμάρμαρο με το αυτοκίνητό του! Τι το ήθελε ο ένδοξος παλαίμαχος μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ; Ο κόσμος πήγε με τα πόδια στο Παναθηναϊκό Στάδιο, κατακλύζοντας όλους τους δρόμους και φυσικά τη λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου Β’, που αρχίζει από το Χίλτον!

Όπως εξομολογήθηκε ο Αμερικάνος, έκανε μιάμιση ώρα από το Χίλτον στο Καλλιμάρμαρο. Μάλιστα στη διάρκεια της διαδρομής σήκωσαν το αμάξι του στα χέρια και το μετέφεραν για αρκετή απόσταση!

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι εκτός από τους 80.000 φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα, υπήρχε και άλλος κόσμος έξω από το στάδιο. Έτσι ο αριθμός των φιλάθλων που βρισκόταν στη περιοχή μπορεί και να ξεπερνούσε τους 120.000!

Φυσικά, όλοι αυτοί δεν ήταν μόνο φίλαθλοι της ΑΕΚ! Τότε ο κόσμος ήταν σαφώς πιο ενωμένος και γιόρταζε τις ελληνικές επιτυχίες!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags