Facebook Pixel Μένει ο Αρβανίτης-Ευχαριστώ από Παρτιζάν
Life
| 2011-04-04 19:09:00

Μένει ο Αρβανίτης-Ευχαριστώ από Παρτιζάν

Μένει ο Αρβανίτης-Ευχαριστώ από Παρτιζάν

Παραμένει τελικά στον πάγκο της ομάδας Χάντμπολ της ΑΕΚ ο Γιάννης Αρβανίτης, ο οποίος είχε δηλώσει την παραίτησή του μετά την ήττα και τα επεισόδια στον αγώνα με την Παρτιζάν. Ευχαριστήρια επιστολή των Σέρβων στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ!

Όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΚ-Παρτιζάν με οπαδούς των γηπεδούχων να επιτίθενται σε παίκτες της Παρτιζάν αλλά και της ίδιας τους της ομάδας οδήγησαν τον Γιάννη Αρβανίτη σε παραίτηση. Μία μέρα μετά μάλιστα οι παίκτες της «Ένωσης» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ζήτησαν από τον υγιή κόσμο της ομάδας να αποβάλλουν τα παράσιτα. Πάντως η διοίκηση της Ερασιτεχνικής έπεισε τον Γιάννη Αρβανίτη να παραμείνει προπονητής της ομάδας, προκειμένου να την οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Η Παρτιζάν ευχαριστεί την ΑΕΚ

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ για το τμήμα του Χάντμπολ, είναι η ευχαριστήρια επιστολή που έφτασε στα γραφεία της Ερασιτεχνικής από την Παρτιζάν!

Διαβάστε αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής, όπως δημοσιεύτηκε στο aek-live.blogspot.com:

"Για ακόμη μια φορά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία σας κατά την διάρκεια της παραμονής μας στην Αθήνα. Δυστυχώς στο τέλος του αγώνα συνέβησαν κάποια πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό. Θέλουμε να γνωρίζετε πόσο ευγνώμονες είμαστε για τις προσπάθειες που καταβάλατε για να αποτρέψετε την δράση αυτών των χούλιγκανς. Ενημερώσαμε όλα τα Γιουγκοσλαβικά μέσα ενημέρωσης για τις προσπάθειες σας να μας διαφυλάξετε και να αποτρέψετε τα επεισόδια τα οποία δεν έχουν τίποτα να κάνουν με εσάς (ΑΕΚ). Δυστυχώς αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στον αθλητισμό... Στο τέλος είμαι χαρούμενοι που δεν είχαν τραγική κατάληξη τα γεγονότα και συνεχίζουμε την πορεία μας ως φίλοι σας όπως ήμασταν πάντα. Η ΑΕΚ θα έχει πάντα την υποστήριξη μας σε όλα...

Με εκτίμηση
Παρτιζάν

Γενικός Διευθυντής

Αλεξάντερ Μπλαγκόγεβιτς”
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags