Facebook Pixel «Ενδιαφέρον από τον Πειραιά»
Life
| 2011-04-04 20:24:00

«Ενδιαφέρον από τον Πειραιά»

«Ενδιαφέρον από τον Πειραιά»

Ο Δημήτρης Ανάκογλου που στα μέσα της χρονιάς απασχόλησε τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και το καλοκαίρι αναμένεται να απασχολήσει ακόμη περισσότερες ομάδες, ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του Παύλου Δημητρίου, η οποία πέτυχε την 6η νίκη του στο πρωτάθλημα.

Ο νεαρός μέσος συμπλήρωσε 17 συμμετοχές στην εφετινή Superleague και μιλώντας στο gazzetta.gr, άφησε να εννοηθεί ότι σύντομα θα μετακομίσει σε άλλες πολιτείες...

- Πόσο δύσκολο είναι για ένα ποδοσφαιριστή να είναι συγκεντρωμένος σε ένα τόσο αδιάφορο παιχνίδι, όσο το χθεσινό με τον Παναθηναϊκό; Όχι μόνο για σας αλλά και για τους περυσινούς πρωταθλητές...


«Για μας ήταν περισσότερο ένας αγώνας περισσότερο γοήτρου, γιατί εδώ και λίγες αγωνιστικές είχαμε χάσει και τις τελευταίες βαθμολογικές ελπίδες σωτηρίας... Ωστόσο, εμείς έχουμε αποφασίσει να αντιμετωπίσουμε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια με την δέουσα σοβαρότητα και να επιδιώξουμε να τα κερδίσουμε για να κλείσουμε με ευχάριστη νότα την χρονιά.

Ειδικότερα, όταν έχουμε να παίξουμε με μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, είναι λογικό να έχουμε ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο... Αυτό ισχύει για όλους και πόσο μάλλον για κάποια παιδιά που θα μείνουν και του χρόνου στην ομάδα και πρέπει να πάρουν ευκαιρίες για να στηρίξουν την προσπάθεια επανόδου στην Superleague...»

Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags