Facebook Pixel «Εμείς τη δουλειά μας»
Life
| 2011-04-04 21:37:00

«Εμείς τη δουλειά μας»

«Εμείς τη δουλειά μας»

Στην ΑΕΚ οι παίκτες της ομάδας βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις με όσα συμβαίνουν συνεχώς. Γι’ αυτό ο Μανόλο Χιμένεθ αποφάσισε να τους μιλήσει στην προπόνηση της Δευτέρας προκριμένου να τους ηρεμήσει και να τους υπενθυμίσει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς υπάρχει ο στόχος του Κυπέλλου και των πλέι οφ.

Αν μη τι άλλο, με την ΑΕΚ κανείς δεν μπορεί να βαρεθεί. Μπορεί η ομάδα να πάει από το κακό στο χειρότερο, αλλά πραγματικά όσα συμβαίνουν στο στρατόπεδο της ομάδας τον τελευταίο καιρό ούτε ο καλύτερος σεναριογράφος ταινιών φαντασίας δεν θα μπορούσε να τα σκεφτεί…

Πριν από δύο Κυριακές είχαμε την φυγάδευση των ποδοσφαιριστών με ταξί, για να γλιτώσουν τη μήνη των φιλάθλων μετά το 6-0 από τον Ολυμπιακό και χθες πήραν πάλι το ίδιο μέσο για να πάνε στο ΟΑΚΑ, αναγκαζόμενοι από την Ορίτζιναλ.

Είναι αλήθεια ότι συμβαίνουν πολλά στην ΑΕΚ. Γι’ αυτό τη Δευτέρα, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους παίκτες του και προσπάθησε να τους ηρεμήσει.

«Συγχαρητήρια για την νίκη, αλλά δεν παίξαμε τόσο καλά στο παιχνίδι. Δεν είχαμε συγκέντρωση όπως θα έπρεπε και στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να δεχτούμε γκολ. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Και ήταν από την αρχή δύσκολο με όσα περάσαμε. Δεν καταφέραμε να βγάλουμε αυτό που θέλαμε. Τώρα ας ηρεμήσουμε και ας συνεχίσουμε την δουλειά μας για τους στόχους που έχουμε θέσει» είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags