Facebook Pixel «Ολοι σε μένα τα ρίχνουν»
Άλλα Σπορ
| 2011-04-05 15:57:00

«Ολοι σε μένα τα ρίχνουν»

«Ολοι σε μένα τα ρίχνουν»

Τα παράπονά του για τα όσα ακούστηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου, την Τρίτη (5/4), κατά τη διάρκεια της δίκης των Κεντέρη, Θάνου και Τζέκο, εξέφρασε ο τελευταίος.

Με δηλώσεις στο «SentraGoal», ο Χρήστος Τζέκος υπογράμμισε πως «ήμουν σαν πατέρας για τους αθλητές αλλά μόνο στις προπονήσεις», απαντώντας έτσι στα όσα του καταλόγισε ο εισαγγελέας Γιώργος Πέτρος (σ.σ έκανε λόγο για ψυχική εξάρτηση των αθλητών από τον προπονητή τους).

Παράλληλα, τόνισε ότι ουδεμία σχέση έχει με το ατύχημα και ευχήθηκε η απόφαση να παρθεί με βάση τα πραγματικά περιστατικά και όχι την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

«Αν κάποιοι θεωρούν ότι ήμουν σαν πατέρας για τους αθλητές μου, πράγματι ήμουν αλλά μόνο με την προπόνηση. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν είναι ο τύπος μου τέτοιος. Σεβαστές οι απόψεις του εισαγγελέα αλλά έχει υπερβεί τον εαυτό του», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Δεν έλαβε υπόψη του, πάντως, πραγματικά περιστατικά όπως το υπογλυκαιμικό σοκ της Κατερίνας Θάνου».

Αναφερόμενος στο ατύχημα για το οποίο ο εισαγγελέας υποστήριξε πως δεν συνέβη και πως όλα όσα ακούστηκαν είναι ψευδή, ο Χρήστος Τζέκος τόνισε:

«Δεν μπορώ να το δεχτώ να υποστηρίζει κάτι τέτοιο για μένα, δεν είναι του χαρακτήρα μου. Για πιο λόγο να σκηνοθετήσουμε κάτι τέτοιο; Είχε πάει 19:15 και δεν μας είχαν βρε, για ποιόν λόγο να το κάνουμε; Δεν υπήρχε λόγος να το κάνουμε».

Ερωτηθείς για την άποψη που επικρατεί στην κοινή γνώμη σχετικά με το ατύχημα, κατέληξε: «Βομβαρδίζεται όλα αυτά τα χρόνια. Να ειπωθούν τα πράγματα όπως πραγματικά έγιναν. Φυσικά και ήμουν σαν πατέρας για τους αθλητές μου αλλά μόνο στις προπονήσεις. Εχει υπερβάλλει ο κ. εισαγγελέας. Εχουν μάθει όλοι να τα ρίχνουν σε μένα. Ζητάω να μας κρίνουν με βάση τα πραγματικά περιστατικά, να κριθούμε από αυτά και όχι από την κοινή άποψη».

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags