06/04/11 - 15:44

"Κασέτες με ...Τζούλια και Μίκυ Μάους"!

Έτσι απάντησε ο Αχιλλέας Μπέος μετά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα ως ύποπτος για το σκάνδαλο με τις κασέτες! "Δεν υπάρχει καμία υπόθεση, γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία".

"Κασέτες με ...Τζούλια και Μίκυ Μάους"!
23.920views 0shares

Ο Αχιλλέας Μπέος κατέθεσε σήμερα το μεσημέρι (14:00) και για περίπου δύο ώρες ως ύποπτος για το σκάνδαλο με τις κασέτες στον εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου. Θυμίζουμε ότι κλήθηκε ως ύποπτος για εκβίαση σε βαθμό πλημμελήματος του διαιτητή Δαλούκα στο Άρης - Παναθηναϊκός.

Εξερχόμενος από την εισαγγελία ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους τονίζοντας -για μια ακόμα φορά- ότι δεν υπάρχει υπόθεση και θέμα με κασέτες, μια και πρόκειται για προϊόν υποκλοπής και συρραφής που είναι ψεύτικο.

"Δεν με ενδιαφέρουν και δεν με αγγίζουν τα μυθεύματα. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Δεν είχα έννομο συμφέρον. Δεν με ενδιαφέρουν όσα δημιούργησε ο Αλέξης Κούγιας. Δεν υπάρχει καμία υπόθεση και κανένα θέμα. Το θεωρώ αυτό καθώς το υλικό είναι από την λαϊκή, σαν την Τζούλια και τον Μίκυ Μάους! Ο Bοργιάς μιλά για ένα πανηγύρι, ο Θωμαϊδης για χωράφια, δεν υπάρχει θέμα, δεν υπάρχει στοιχείο. Δεν είναι γνήσιο, είναι μονταρισμένο. Συρραφή.

Δεν μπορεί κανένας σοβαρός άνθρωπος να τις αξιοποιήσει. Δεν εχω ακούσει καμια κασέτα, ούτε πρόκειται να τις ακούσω. Από που προέρχονται οι φωνές; Με ποιον μιλάω; Είναι προϊόν υποκλοπής και από τα στοιχεία δεν έχουμε δει τίποτα".

Ερωτηθείς γιατί ήρθε απάντησε πως: "Οφείλω να έρθω μετά την κλήση από τον αρμόδιο εισαγγελέα. Θα κρίνουν οι αρμόδιοι κι όχι οι Κούγιας, Θωμαϊδης και ο κάθε περαστικός".

Και στη συνέχεια πέρασε στην επίθεση κατά Κούγια και Πατέρα: "Δεν έχω ποτέ μου απειλήσει ή εκβιάσει κανέναν και θα αποδεχθεί. Δημιουργήθηκε αυτό το θέμα για άλλους λόγους. Οι υπεύθυνοι θα καθίσουν στο σκαμνί. Δεν καταπίνετε αυτό.

Εις γνώση του ο κύριος Κούγιας δημοσιοποίησε προϊόν υποκλοπής και μονταρισμένο. Θα εφαρμοστούν οι νόμοι στον κύριο Κούγια. Ζήτησα άρση. Γιατί άραγε; Γιατί καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

Ζητάμε να επισπεύσει η διαδικασία να λογοδοτήσουν για ό,τι παράνομο έχουν κάνει. δεν θα δεχθούμε υποδείξεις από τον κύριο Κούγια, αρκετά με αυτό το μοντέλο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Ο Δαλούκας έδειξε τον Μπέο"

Ποινικές διώξεις ή αρχείο;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ