07/04/11 - 10:09

Στο νοσοκομείο ο Παύλος Χαϊκάλης

Η κατάρα του 50 – 50 συνεχίζεται. Μετά το Σάκη Μπουλά και την Άβα Γαλανοπούλου, τώρα ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ο τρίτος πρωταγωνιστής της σειράς που μπήκε στο νοσοκομείο και υτποβλήθηκε σε επέμβαση.

Στο νοσοκομείο ο Παύλος Χαϊκάλης
56.079views 0shares

Η περιπέτεια της υγείας του γνωστού ηθοποιού είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, με συμπτώματα όπως βήχας, βαρυστομαχιά και έντονες καούρες. Λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του, όμως, αρχικά δεν έδωσε τη δέουσα προσοχή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», όταν τα συμπτώματα έγιναν πολύ έντονα επισκέφθηκε τους γιατρούς του, που του συνέστησαν να μπει στο χειρουργείο.

Ο ίδιος επέλεξε μάλιστα να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο μια μέρα που δεν θα έχει γυρίσματα για τη σειρά, αλλά και παράσταση στο θέατρο Γκλόρια, όπου εμφανίζεται. Έτσι κι έγινε, ο τηλεοπτικός «Μίμης» εισήχθη το πρωί της Δευτέρας στη Γενική Κλινική Αθηνών, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Άνθρωποι από το κοντινό του περιβάλλον δήλωσαν πως ο δημοφιλής ηθοποιός είναι καλά και η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία. «Όλα πήγαν καλά με την βοήθεια των θεράποντων ιατρών του ξεπεράστηκε η περιπέτεια της υγείας του», ανέφερε κοντινό του πρόσωπο.

Πηγή: newstoday.gr
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ